Uháňa krásky, ktoré by mu mohli byť dcérami? Možno. Ale vyznanie 27-ročnej partnerky Vincentovi Casselovi naznačuje aj iné. Je z neho...

Už niekoľko týždňov je známe, že francúzsky herec Vincent Cassel je znovu "v tom", teda aby sme boli presnejší - v novom vzťahu. Jeho vyvolenou sa len polroka po rozchode s manželkou Tinou Kunakey stala modelka Narah Baptista.

27.10.2023 00:00
Vincent Cassel a jeho nová láska - modelka... Foto:
Herec Vincent Cassel a jeho nová láska - modelka Narah Baptista.
debata

Párik paparazzovia zachytili už koncom septembra na pláži v Rio de Janeiro, no zábery sa dostali do médií až o niekoľko dní neskôr. Teraz k nim pribúdajú ďalšie a už niet najmenších pochýb, že sa 56-ročný Cassel a 27-ročná Baptista do seba naozaj zahľadeli.

Vincent Cassel a jeho nová partnerka Narah Baptista Čítajte viac Vymazal ju z Instagramu (a možno aj zo života): Herec Cassel má už namiesto mladej manželky náhradu... ďalšiu sexy krásku

Kráska, ktorá pracuje v modelingovej brandži, a známy herec z filmov ako Traja mušketieri, boli zachytení v nežných objatiach aj pri bozkoch. Iné fotografie zase zachytávajú očividne spokojného a usmieteho Vincenta kráčajúc po piesku a s láskou pozerať smerom k partnerke zahalenej len v miniatúrnych čiernych bikinách.

zväčšiť Už niekoľko týždňov je známe, že francúzsky... Foto: Profimedia
Vincent Cassel, Narah Baptista Už niekoľko týždňov je známe, že francúzsky herec Vincent Cassel je znovu "v tom", teda aby sme boli presnejší - v novom vzťahu. Jeho vyvolenou sa len polroka po rozchode s manželkou Tinou Kunakey stala modelka Narah Baptista.

O bývalom manželovi talianskej divy Monicy Bellucci sa už nejaký čas objavujú správy o tom, že má slabosť pre mladšie partnerky. Pravda však nebude iba v tomto tvrdení. Zdá sa, že charizmatický herec svojej mladučkej priateľke celkom učaril. Keď si nedávno pridal na Instagram fotografiu z Ria, pod ktorou stojí popis: „Chcem byť iba šťastný… a som“, nasledoval komentár práve od krásnej Narah. „Láska,“ odpovedala mu ona.

Už niekoľko týždňov je známe, že francúzsky...
Herec Vincent Cassel a jeho nová láska -...
+8Herec Vincent Cassel a jeho nová partnerka...

Pri inom zábere sa zase snedá krásavica neudržala a na fotku usmievajúceho sa päťdesiatnika, ktorý je v ukážkovej forme, napísala: „Moje srdce.“

Monica Bellucci a režisér a producent Tim Burton Čítajte viac Zamilovaná Monica Bellucci urobila veľký krok: Našla som muža, teraz vám ho ukážem... na festivale v Ríme ohúrili láskou

O konci druhého Casselovho manželstva, s modelkou Tinou Kunakeyovou, ktorá je len o rok mladšia ako súčasná partnerka Narah Baptista, sa pritom toho veľa nevie. Partneri sa len odrazu prestali ukazovať v spoločnosti a nič ďalšie nekomentovali. Spolu majú dcérku Amazonie. Okrem nej je Vincent Cassel aj otcom dvoch dcér, ktorých matkou je práve spomenutá Monica Bellucci, jeho prvá manželka.

Speváčka Cher a jej partner Alexander Edwards...
Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na...
+15Raper Kanye West a herečka a modelka Julia Fox...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Vincent Cassel #Narah Baptista

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...