Prvý tablet OnePlus Pad potvrdený na oficiálnych fotografiách

Plánovaná udalosť OnePlus, ktorá prebehne už o niekoľko dní, bude na novinky naozaj bohatá. Výrobca uvedie nielen nový smartfón a bezdrôtové slúchadlá, ale aj svoj prvý tablet.

Nie je žiadnym tajomstvom, že na plánovanej konferencii s názvom Cloud 11, ktorá prebehne 7. februára 2023, spoznáme globálny model smartfónu OnePlus 11 a ďalšiu generáciu úplne bezdrôtových slúchadiel OnePlus Buds2 Pro. 

Obidva produkty sme vám už na našom webe predstavili začiatkom roka a dočítate sa o nich v základnom infe telefónu, slúchadlám je venovaný článok OnePlus Buds Pro 2: priestorový zvuk, adaptívne ANC. O prvom tablete OnePlus Pad sa špekuluje už dlhší čas, no len nedávno výrobca potvrdil, že čoskoro na trh uvedie reálny produkt. Zverejnil aj fotografie, ktoré prezrádzajú dizajn a niekoľko detailov. 

Hovorí sa o 11,6-palcovom displeji a kovovej konštrukcii, pričom oficiálny obrázok naznačuje čítačku odtlačkov v bočnej stene. Alebo to bude miesto na magnetické uchytenie a nabíjanie dotykového pera? Po priblížení fotografie zadnej steny tabletu je v kruhovom ostrovčeku vidno jeden fotoaparát a LED diódu. 

Kým príde k odhaleniu 7. februára, zrejme sa na internete objavia uniknuté špecifikácie, alebo výrobca sám prezradí niekoľko zaujímavých parametrov. Budeme to sledovať. 

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu