Dve deti, rovnaký vek, jedna tancuje roky a druhá pár týždňov: TOP forma Gáboríkovej a Marcinkovej je však bez rozdielu

Tanec patrí medzi najladnejšie pohybové umenie vôbec. A dobre to vidieť aj na profesionálnych tanečníčkach a tanečníkoch. Majú za sebou týždne a mesiace tréningov, vedia, ako správne držať telo, sú zvyčajne v ukážkovej fyzickej forme.

12.04.2023 17:18
Gabriela Marcinková Foto:
Herečka Gabriela Marcinková počas tanečného vystúpenia v 6. kole Let´s Dance.
debata

V aktuálne prebiehajúcej súťažnej šou Let's Dance je však zaujímavé sledovať aj to, ako sa tanečné umenie prejavuje na súťažiacich – celebritách, z ktorých mnohé sa na tanečný parket odhodlali vstúpiť len nedávno. Aj v ich prípade sa už po pár týždňoch prejavili fyzické zmeny. Dámy aj páni zhodili pár kilogramov, na tele sa im objavili svaly, ktoré doteraz pri pohybe či cvičení nezapájali. Odrazu viacerí z nich chodia ladnejšie, vzpriamene – zmena je očividná.

Boris Valábik a Eliška Lenčešová Čítajte viac Ľahkosť kamzíka a tie tvoje stehná, Ďurovčíkove slová Valábikovi prekvapili celú sálu. Let's Dance dal zbohom divácky sexidol

Azda najviac ju však možno pozorovať na jednej z prítomných súťažiacich – reč je o 35-ročnej herečke Gabriele Marcinkovej, ktorá je tiež jednou z favoritiek na finálový súboj v úplnom závere. Hviezda seriálov Pán profesor či Doktor Martin doposiaľ prejavila obrovskú oddanosť tancu a motiváciu v každom kole predviesť náročnú, prepracovanú, no zároveň čo najlepšie odtancovanú choreografiu. Hoci ani to nie je vždy záruka, že spokojná bude porota či diváci, jedno platí v prípade rodáčky z Košíc bez debaty. Každým kolom vyzerá ladnejšie a ešte viac sexi.

zväčšiť Tanečnica Ivana Gáborík a jej manžel - bývalý... Foto: TV Markíza
Collage Maker-12-Apr-2023-12-07-PM-7781 Tanečnica Ivana Gáborík a jej manžel - bývalý hokejista Marián Gáborík (vľavo) a herečka Gabriela Marcinková a jej tanečný partner Matyáš Adamec.

V tom ostatnom, kde s partnerom Matyášom predvádzali variáciu na viedenský valčík, sa síce nedočkali nadšených chvál poroty. Málokto si však nemohol nevšimnúť, že Marcinkovej fyzický pôvab a forma smeruje k priam dokonalosti profesionálnych tanečníc. Mama dvoch detí predvádzala v sporom kostýme ladné krivky, pevné ramená či nádherné vytrénované a roztancované nohy.

ZAK Zuzana Kanisová a dizajnér Fero Mikloško Čítajte viac Hviezdam Let's Dance vraví, budete chcieť tancovať nahé! Mikloško s Kanisovou miešajú lahodný módny koktejl pre diváka

Pri pohľade na ňu napadne nejednému divákovi paralela s inou známou dvojnásobnou mamičkou, len o rok staršou Ivanou Gáboríkovou. Obe dámy sa v tanečnom kole na veľkonočnú nedeľu predviedli v odvážnych kostýmoch a kamery (ale aj diváci) dostali príležitosť obdivovať ich ladnosť aj fyzický pôvab.

zväčšiť Tanečnica Ivana Gáborík a jej manžel - bývalý... Foto: TV Markíza
Ivana Gáborík Tanečnica Ivana Gáborík a jej manžel - bývalý hokejista Marián Gáborík.

Formu majú naozaj obe špičkovú. Jediný rozdiel, na ktorý rozhodne treba poukázať, je fakt, že zatiaľ čo Ivana Gáborík tancovala dlhé roky, pre herečku Marcinkovú sa tanec stal súčasťou denného fungovania (a režimu) len pred pár týždňami. A výsledky naozaj stoja za to.

Herec Mario Cimarro a jeho partnerka Bronislava...
Porotcovia šou Let´s Dance - Tatiana Drexler a...
+15Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od...

Mimochodom, v súvislosti so sexi odevnými kreáciami, ktoré odhaľujú vytrénované krivky, sa vraj spája aj počiatočný strach tancujúcich celebrít. Hovoril o ňom pre Pravdu dizajnér a hlavný kostýmer tanečnej šou Fero Mikloško. Niektoré dámy podľa neho totiž cítia ostych – najmä pri prvom kole – a páni ešte v úvode zvyknú utrúsiť poznámku, či si fakt majú dať priehľadnú košeľu alebo flitrovaný top.

„Dámam hovorím, že po prvom kole budú chcieť tancovať nahé a pánom, že nie všetko, čo sa blyští, im uberie na mužnosti,“ vysvetlil Mikloško a dodal, že po pár kolách "napokon všetci do toho idú a ešte si to aj užívajú“. Zdá sa, že najmä Gabriela Marcinková je toto živým príkladom.

Video

VIDEO: Herečka Gabriela Marcinková sa dočkala Let's Dance aj na druhýkrát. Čo ešte prezradila?

Štylistka Zuzana Kanisová a módny dizajnér Fero...
Štylistka Zuzana Kanisová a dizajnér Fero...
+25Mimoriadne dôležitá je aj zložka vlasy a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Marcinková #Ivana Gáborík

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...