Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hana Gregorová (70) pred oltár s jej 38-ročným priateľom?! TOTO povedal Koptík jasne!
Zdielať na

Hana Gregorová (70) pred oltár s jej 38-ročným priateľom?! TOTO povedal Koptík jasne!

Archívna reportáž

Už zopár rokov má herečka Hana Gregorová (70) po svojom boku oveľa mladšieho partnera Ondřeja Koptíka (38). Napriek vekovému rozdielu pôsobia ako harmonický pár, čo tak ale pred pár rokmi rozhodne nevyzeralo. Verejné škandály, ktoré vtedy údajne pod vplyvom omamných látok vyvolával Koptík, by mnohé ženy psychicky celkom položili. Hana je však veľmi sebavedomá a silná žena a všetko ustála bez zbytočných komentárov. Časom mu odpustila a dali sa opäť dokopy. Iste mala dôvody na to, aby sa neskôr spolu presťahovali do maďarskej Rajky kúsok od Bratislavy, kde spolu nažívajú v pokoji.

​Príležitosť účinkovať v slovenských televíznych seriáloch, ako napríklad v jojkárskej Hranici, dostala aj Hana Gregorová a iste aj to bol dôvod, aby pred časom predala veľký dom v Prahe a presťahovala sa neďaleko Bratislavy, kde si už v roku 2015 kúpila menší dom aj so záhradou. Spolu s ňou tam žije aj jej skoro o polovicu mladší partner Ondřej Koptík, ktorý sa netají bezhraničnou láskou. "Keď som sa s Hanku spoznal, tak ma okúzlila svojou osobnosťou. Neskutočnou charizmou, sčítanosťou, inteligenciou, ženskosťou. Dnes viem, že Hanka je parťák do nepohody," vyjadril sa veľmi pekne a s obdivom k jeho Hanke pre Život v Česku.  

Aj keď Hana Gregorová už pred rokmi dostala od Koptíka snubný prsteň, k sobášu ešte stále nedošlo. "Rozhodne by som si Hanku vzal, ale je to len moja túžba a moje prianie. Keby sa Hanka chcela vydávať, tak so mnou môže počítať. Pokiaľ sa tak niekedy stane, tak je to skôr otázka budúcnosti, ale nikdy nehovor nikdy," zveril sa Ondřej Koptík. Iste si pritom dobre uvedomuje, že v jej veku sa Hana do tretieho manželstva veľmi nehrnie a ich partnersky vzťah bez papierov jej celkom vyhovuje z viacerých dôvodov. Pokiaľ im to funguje, netreba zbytočne pokúšať osud.

Mladý milenec po boku Hany svojho času poriadne rozvíril vody šoubiznisu, dnes je už, zdá sa, ich vzťah stabilný: 

​Aj Koptík bol už raz ženatý a z manželského zväzku má aj deti. Vzťah s prvou manželkou mal skončiť pre rozdielnosť pováh, ale úlohu v tom mala zohrávať aj jeho závislosť na drogách. Práve preto sa s ním načas rozišla aj Gregorová, a a Koptík začal vzápätí písať a zverejňovať básne s veľmi pikantnými detailami o ich intímnych chvíľach. Vznikol z toho škandál a Hana ho už nechcela ani vidieť, ale srdcu nerozkážeš a napokon ho predsa len po čase prijala späť. Občas sa spolu objavia aj v spoločnosti, kde sa Koptík správa ako pravý džentlmen. Zdá sa, že v ňom našla potrebnú oporu, ako aj on v nej. Len či sa mu podarí dostať vdovu po Radkovi Brzobohatom aj pred oltár!

Hana Gregorová sa usadila v maďarskej pohraničnej obci Rajka a účinkuje aj v obľúbených jojkárskych seriáloch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie