Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ťažké rozhodnutie Britney o jej synoch! Vyriekla definitívny verdikt, ktorý láme srdce!
Zdielať na

Ťažké rozhodnutie Britney o jej synoch! Vyriekla definitívny verdikt, ktorý láme srdce!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo svoj talent na spev a tanec preukázala Britney Spears (41) už ako tínedžerka, ako matka často zlyhávala. Mala čo robiť sama so sebou, keď nezvládala svoju slávu a nasadenie v nemilosrdnom šoubiznise. Psychicky sa zrútila a potom bola roky v nútenom poručníctve otca Jamesa. O opatrovníctvo jej dvoch synov prišla a stretávala sa s nimi iba sporadicky, no vyjadrovala sa o nich pritom vždy s láskou a hrdosťou. Ale ani po jej súdnom oslobodení a znovu nadobudnutí svojprávnosti sa s nimi nedokázala zblížiť. Synovia majú výhrady voči maminmu zdieľaniu fotiek jej obnaženého tela, a zrejme nemajú vrelý vzťah ani s jej mladým manželom, Samom Asgharim. Neprišli ani na ich svadbu.

​Iste nie je pre synov Britney Spears ľahké sledovať dianie okolo ich slávnej mamy. Je opradená škandálmi a zaiste im to dali pocítiť aj ich kamaráti či spolužiaci. Jayden James Federline má iba sedemnásť rokov a mladší Sean Preston šestnásť, obaja sú teda vo veľmi citlivom veku. S mamou sa nevideli už vyše rok. "Na konci leta už bolo napätie tak veľké, že chlapci ani nereagovali ani na jej textové zprávy. Zúrila kvôli tomu," uviedla Katie Hayes v novom dokumente TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom/Cena Slobody o jej živote po oslobodení spod otcovho opatrovníctva.

Podľa zasvätencov majú synovia Britney Spears už plné zuby nechcenej pozornosti v Los Angeles, a tak sa spolu s otcom a nevlastnou matkou Victoriou túžia presťahovať do ústrania na Havajské ostrovy.  Problém je však v tom, že synom k tomu musí dať súhlas aj ich matka, keďže sú ešte neplnoletí. Iniciatívu za nich prevzal ich otec Kevin Federline, bývalý manžel Britney, spolu s jeho právnikom Markom Vincentom Kaplanom. Pred zhruba dvomi týždňami sa obrátili na Spearsovej právnika Mathewa Rosengarta so žiadosťou o prediskutovanie možnosti, ako získať od Britney súhlas k presťahovaniu jej synov z Kalifornie na Havaj.

Federline rád za peniaze poskytuje informácie zo súkromia:

Britney mala čas na odpoveď len do 2. júna a Federline už strácal trpezlivosť, pretože nemôže uzavrieť zmluvu o prenájme domu a jeho manželka Victoria Prince nevie, či má potvrdiť pracovnú ponuku na havajskej univerzite. Federline tam zas dostal príležitosť robiť dídžeja. Ak by Britney neodpovedala, dôjde k právnemu konaniu o súdne povolenie a je pravdepodobné, že sudca žiadosti vyhovie. Pre Britney je priťažujúce, že synov nevidela viac ako rok a súd zohľadní iste aj ich túžbu odísť z LA, kde žijú pod stresom. Otec ich má v absolútnom opatrovníctve už dlhú dobu a aj keď si údajne občas s mamou píšu esemesky, nie je to nič tak zásadné, aby preto museli zostať v jej blízkosti. 

Posledný záber a stretnutie Britney so svojimi synmi na Instgrame z marca 2021:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa River Red (@britneyspears)

A zdá sa, že Britney si to všetko uvedomuje, azda aj po porade s právnikom, preto dnes prišla konečne jej odpoveď, píše portál DailyMail. S presťahovaním jej chlapcov súhlasila, hoci to bude znamenať, že od nej budú veľmi ďaleko a ich aj tak takmer nulové kontakty budú už rozdelené aj oceánom. "Britney svoje deti miluje, vždy ich podporovala a chce, aby boli šťastné. Odhliadnuc od toho, že je ikonou, ktorú milujú a rešpektujú milióny ľudí na celom svete, bola ždy milujúcou a podporujúcou matkou, ktorá verne podporovala svoje deti," vyjadril sa nemenovaný zdroj z jej blízkosti s tým, že nikdy nechcela robiť problémy s presťahovaním jej chlapcov, hoci sa to tak snažil Federline podávať. Speváčka dobre vie, že jej "áno" znamená v podstate to, že sa s chlapcami možno poriadne dlho neuvidí a niet pochýb, že jej to láme srdce. Ale opäť raz dokázala, že ich šťastie je pre ňu najdôležitejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie