Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Darina dcéra Laura zažiarila ako speváčka! Rolins priznala, ako to bude s kariérou jej dcéry ďalej!
Zdielať na

Darina dcéra Laura zažiarila ako speváčka! Rolins priznala, ako to bude s kariérou jej dcéry ďalej!

Archívna reportáž

Dara Rolins (50) sa narodila pod šťastnou hviezdu, no za ostatné dva roky sa na ňu šťastena obzvlášť usmieva. Darí sa jej v podnikaní, našla si lásku a k päťdesiatke si trúfla aj na koncert v najväčšej hale Česka, v pražskej O2 aréne. Mala s ním taký úspech, že Leoš Mareš už vyhlásil do sveta, že sa preto už počíta aj s ďalšou šou, na rovnakom mieste. No narodeninový koncert bol skutočne výnimočný najmä v tom, že došlo k verejnému zmiereniu medzi Darou a Rytmusom, ale aj v tom, že tomto veľkolepom narodeninovom koncerte vystúpila s Darou po prvýkrát aj jej jediná dcéra Laura (14).

​O Laure sa dá s istotou povedať, že hudbou žila už od chvíle, čo bola ešte len v maminom brušku. Ako Dara, tak aj Laurin otec Matěj Homola (49) sú speváci a hudbou sa úspešne živia už roky rokúce. Aj preto vedia, že to nie je ľahký džob a v žiadnom prípade ich dcérku do kariéry speváčky netlačia, ale gény po nich nezaprie. Keď si teraz Rolins vyberala, koho k sebe pozve na pódium, jednou z vyvolených bola aj jej milovaná dcéra Laura, ktorú prezýva Lola. Je celkom možné, že ju k tomu inšpirovalo vlaňajšie vystúpenie, kde spievala na spomienkovom koncerte Pocta Karlovi Gottovi spolu s jeho dcérou Charlottou (16), taktiež v O2 aréne. A čo môže byť krajšie, ako prizvať si do duetu vlastné dieťa.

Keď Lola v romantických bielych čipkovaných šatách zaspievala spolu so slávnou mamou na jej koncerte dve piesne Stále dokola a Zákon, bolo obecenstvo dojaté. "Dobré bolo, že som ju nemusela prehovárať. Žiadny kŕč od ambicióznej mamy, od môjho nápadu až po samotnú realizáciu šlo o hladký priebeh. Niekoľkokrát bola so mnou v štúdiu, keď si to skúšala pred mikrofónom. Ono je totiž niečo iné pospevovať si v aute, ako potom spievať na veľkom javisku. Aj ona priznala, že jej to došlo až v štúdiu, že to zas nebude taká zábava. A potom stáť pred vypredanou O2 arénou, to je iný level. Vyžaduje si to veľa vnútorného pokoja a odvahy. To môžem potvrdiť aj ja. A preto som na ňu veľmi pyšná," vyslovila dcére uznanie, píše Blesk.cz.

Dara si nemyslí, že by Lola mala ambície stať sa po tom všetkom speváčkou, a vraj jej povedala, "že je to neuveriteľný zážitok, ale za tie nervy to vraj nestojí!" K hudbe ju nikto nemusel viesť, hovorí Dara, "hudba k nej prišla sama. Narodila sa do sveta hudby. Žije priamo v jej epicentre!" Ale hodiny klavíra jej pre istotu zabezpečili už od detstva. "Nikdy sme nemali pocit, že z nej chceme mať ďalšiu malú speváčku. Bolo to dané tým, že naše rodičovské ambície boli vrchovato naplnené. A ona sama po tom túžila skôr v tej detskej rovine, kedy každé malé dievčatko chce byť speváčkou, baletkou alebo veterinárkou," mieni pyšná mama, ktorá môže byť na svoju nielen krásnu, ale aj múdru a talentovanú dcéru veľmi hrdá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie