Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Marešovci vyrazili do exotiky, z Leoša padla všetkým sánka! TAKTO sa ukázal!
Zdielať na

Marešovci vyrazili do exotiky, z Leoša padla všetkým sánka! TAKTO sa ukázal!

Archívna reportáž

Zdá sa, že si Leoš Mareš (47) s manželkou Monikou (42) veľmi obľúbili dovolenkovú destináciu Omán. Dovolenkujú tam aj teraz spolu s ich dvojročnou dcérkou Alex. Konečne sa jej Leoš môže naplno venovať, často máva výčitky svedomia, že s ňou pre povinnosti nemôže byť. Rodinka spolu pôsobí harmonicky, Alex je rozkošná a jej rodičia tvoria priam dokonalý pár. A Leoš to ešte vyšperkoval.

​Známy moderátor a šoumen Leoš Mareš posledné mesiace usilovne pracuje na svojej kondícii a novej figúre. Kedysi nemal práve výstavné telo, o čom spieval ironicky aj vo svojej piesni Svalnatec, no nemal s tým problém. Jeho druhá manželka Monika je ale veľká prívrženkyňa fitness, čo ho zrejme inšpirovalo, aby s tým začal aj on. Posilňovanie zaradil do svojho každodenného rituálu. Navyše potrebuje byť v kondícii aj kvôli jeho koncertnému turné, ktoré už onedlho začína.

Výsledok jeho snaženia vidno celkom jasne na fotografiách z rodinnej dovolenky v Ománe. Celkom jednoznačne má asi najlepšiu formu v živote. "Aký svalnatec vzadu," podotkla jedna sledovateľka k fotke, kde leží Monika v bikinách na pohovke a Leoš stojí v pozadí. Iná poznamenala s pripomienkou Leošovho hitu: "Myslím, že na koncerte asi nezaznie: Ja nie som, nie som, nie som svalnatý." Ďalšia pridala: "Pán Mareš, čo takto úprava songu Svalnatec na rok 2024?" Iná ho zas chválila: "Teda klobúk dole, Leoš, tá muskulatúra super. Je vidno, že ste na sebe makali." A prišlo aj k prirovnaniu k Schwarzeneggrovi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Také lichôtky prijal Mareš iste s radosťou. "Som rád, keď mi dobre sedí sako. Navyše, moja žena veľmi dbá na kultúru ducha a tela, takže viem, že jej tým urobím radosť. Pustil som sa do tréningu a mám jasný cieľ. Schudnúť a dostať sa do formy, aby mi bolo fajn. Takže cvičím," zdôvodňoval už pred časom svoju snahu na sebe makať. Vlani v lete však poľavil a doprial si aj rôzne dobroty, čo sa prejavilo zakrátko v podobe kíl navyše a oslabenej kondícii. O to viac sa cítil byť motivovaný a s vervou sa od septembra pustil do posilňovania. A ako je už zjavné, úspech sa dostavil.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Najčítanejšie