Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Americká legenda bez servítky: Ľudia, ktorí sa na Djokoviča vykašľali, mu teraz bozkávajú zadok

Jimmy Connors, veľká tenisová legenda, víťaz 105 turnajov ATP, z toho ôsmich grandslamových, obhajuje Novaka Djokoviča za jeho správanie v uplynulých rokoch a tvrdí, že Srb v posledných týždňoch všetkým neprajníkom zatvoril ústa.

05.02.2023 16:05
5. Jimmy Connors Foto:
Jimmy Connors.
debata (11)

Djokoviča v minulosti médiá ale aj časť verejnosti veľmi kritizovali za odmietnutie vakcíny proti COVIDu-19. Všetko to vyvrcholilo jeho deportáciou z Austrálie na začiatku roku 2022.

Connors sa ho zastáva s tým, že napokon pomohol aj tým, ktorí ho kritizovali. Rozhodnutie neočkovať sa podľa neho stálo Djokoviča príliš veľa, pretože vynechal niekoľko významných podujatí, na ktorých by pravdepodobne vyhral.

„Ten chlap sa postavil za svoje presvedčenie, správne alebo nesprávne, niektorí ľudia idú po ceste doľava, iní zasa doprava, všakže? On si stál za svojím presvedčením a bol ochotný sa toho držať až do bodu, keď ho vylúčili. To je brutálne,“ zamyslel sa Connors.

Novak Djokovič Čítajte viac Federer je už z kola von. Djokovič má všetko, aby bol najlepší z najlepších

Američan cíti k rodákovi z Belehradu veľa empatie, vraví, že sám vo svojej kariére zažil niečo podobné. Bol rád, keď videl, že Djokovič nakoniec uspel.

"Viem sa vcítiť do jeho kože, aj ja som bol ostrakizovaný. Viete, napríklad z Roland Garros a pár nejakých iných turnajov. Nerád hovorím, že sa nehnevám, pretože to znie ako ‚och bože, on sa hnevá‘.

Viem však jedno: koľko z tých ľudí, ktorí sa na Djokoviča minulý rok vykašľali, mu teraz bozkáva zadok. Všetci," dodal Connors.

Krásna a záhadná. Kto je Jelena Djokovičová? Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Na zápasy 22-násobného grandslamového šampióna...
11 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Jimmy Connors