Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bábo po päťdesiatke?! Krásna Heidi prišla s veľkým priznaním!
Zdielať na

Bábo po päťdesiatke?! Krásna Heidi prišla s veľkým priznaním!

Archívne video

Heidi sa rada a často odhaľuje, no skutočne aj má čo ukázať

Na slávnej nemeckej topmodelke Heidi Klum (49) sa jej vek zatiaľ vôbec nepodpísal. Nielenže vynikajúco vyzerá, ale nestráca ani svoj divoký temperament. Pred štyrmi rokmi si vzala za manžela o šestnásť rokov mladšieho hudobníka z kapely Tokio Hotel, Toma Kaulitza (33). Sú krajania a vo vzťahu im to evidentne stále klape. Zatiaľ, čo má Heidi štyri deti, Tom je napriek jeho mnohým vzťahom a jednému predchádzajúcemu manželstvu bezdetný. Nečudo, že téma potomstva je stále v hre.

​Už vlani na jeseň sa Heidi Klum zverila v rozhovore pre The Sun s jej túžbou po ďalšom dieťati. "Ale päťdesiatka je hneď za rohom. Keď ste starší, nie je to také jednoduché ako v mladosti. Jedna vec je chcieť a cítiť, druhá je môcť," realisticky skonštatovala inak vo všetkom úspešná a žiadaná celebrita narodená v Nemecku. Jej domovom je už ale dávno USA, kde s ňou a jej deťmi žije aj jej mladý temperamentný manžel, pochádzajúci z Lipska. S jeho skupinou Tokio Hotel sa preslávili po celom svete a získali viaceré ocenenia, pričom populárni boli najmä medzi tínedžermi. Heidin vzťah s ním je plný vášne, ako ukazujú na svojich profiloch na sociálnych sieťach.

V USA, ale aj v rodnom Nemecku je Heidi veľmi populárna, a preto dostáva aj neustále ponuky na účinkovanie v rôznych súťažných projektoch ako porotkyňa. Momentálne by mala byť zaneprázdnená prácou až na dvoch naraz. Snaží sa popritom stíhať aj fotenie rôznych kampaní a tiež pomáha v kariére modelky jej krásnej dcére Leni. Netreba zabúdať, že má ešte ďalšie tri deti. Do jej bohato naplneného života si je už akosi ťažko predstaviť navyše aj starostlivosť o malé bábo.

Heidi o sebe prezradila v talkshow všeličo:

V štvrtkovej epizóde The Jennifer Hudson Show sa moderátorka počas hry s otázkami, na ktoré mala Heidi odpovedať iba áno a nie, rovno spýtala: "Chceli by ste mať niekedy ďalšie dieťa?" Klum si vybrala najskôr rafinovane obe odpovede. Dobre si totiž uvedomuje, že byť rodičom nie je žiadna ľahká záležitosť. Atraktívna topmodelka zdôvodňovala svoje váhanie vlastnými skúsenosťami. "Urobila som to štyrikrát. Potom som zakaždým dojčila osem mesiacov a bola som trikrát po sebe opäť tehotná," vypočítala všetky jej materstvá. 

Heidi s jej mladým manželom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Najstaršiu Leni (18) porodila v roku 2004, ale jej bohatý otec Flavio Briatore sa k nej vtedy nehlásil. Ďalšie mala so spevákom Sealom, a to synov Henryho (17), Johana (16) a dcéru Lou (13). Od posledného pôrodu uplynulo už dosť rokov na vydýchnutie, ale ona to vidí inak. "Určite to bolo jednoduchšie, keď boli mladšie. Každý vek má svoje výzvy," mieni, ale je nadšená, aký je jej manžel "úžasný" otec nevlastných detí. A tak napokon Jennifer Hudson na otázku o ďalšom dieťati odpovedala: "Čakala som dlho, takže možno áno." Publikum hneď prejavilo nadšenie, no zrejme si všetci, vrátane Heidi a Toma, dobre uvedomujú, že otehotnieť v päťdesiatke, ktorá o pár mesiacov Heidi čaká, už nie je len tak. No zázraky sa dejú, ako dokazujú aj mnohé známe tváre z našich končín.

Pre ženu

Najčítanejšie