Kráska z hitu Wednesday zvádzala v Paríži, na tieto dámy si však netrúfla... ukázali (skoro) všetko v priehľadných šatách!

Hoci dianie v módnom svete sa momentálne sústreďuje na pánsku módu, parížska prehliadka Saint Laurent bola v znamení žien. Krásnych, provokujúcich, občas priam polonahých.

19.01.2023 00:00
Jenna Ortega Foto:
Americká herečka Jenna Ortega na pánskej prehliadke Saint Laurent Jeseň/Zima 2023-2024 v Paríži.
debata

Medzi hosťami parížskej prehliadky, na ktorej francúzsky módny dom predstavil pánsku kolekciu na sezónu Jeseň/Zima 2023–2024, sa objavilo množstvo známych tvárí. Jednou z tých, ktoré zažili doslova masívny útok bleskov a objektívov, bola americká herečka Jenna Ortega.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Chastain, Salma Hayek ako trblietavá Venuša a pozrite sa na hviezdu hitu Wednesday - je nádherná!

Hrdinka seriálového hitu Wednesday sa práve vďaka tomuto projektu zaradila medzi najpopulárnejšie hviezdy mladej generácie súčasnosti a odtiaľ už nie je ďaleko k tomu, aby sa stala múzou módnej značky. Jenna sa v Paríži predviedla v šatách s kapucňou od Saint Laurent. Čierny zvodný model odhaľoval celý jej chrbát a akcentoval štíhlu formovanú figúru. Tmavovláska si zjavne pózovanie užívala a do módneho kolotoča naskočila s prirodzenosťou hviezdy.

Americká raperka Coi Leray sa neostýchala. Na...
Americká herečka Jenna Ortega na pánskej...
+2Francúzska modelka Ines Rau a jej odvážny...

Ortega, ktorá by už čoskoro mala začať nakrúcať ďalšie epizódy seriálového hitu, však nebola jedinou dámou strhávajúcou na seba pozornosť. A nebola ani to najodvážnejšou. Pri pohľade na jej krajanku, herečku Lauru Harrierovú muselo mnohým pánom zaskočiť. Očarujúca Laura sa predviedla vo fialových šatách z jemného materiálu, ktoré pod silnými bleskami odhalili aj to, čo mala pod nimi – teda nič, len príťažlivé krivky.

zväčšiť Americká herečka Laura Harrier sa na prehliadke... Foto: Profimedia
Laura Harrier Americká herečka Laura Harrier sa na prehliadke Saint Laurent objavila v šatách, ktoré odhaľovali jej zvodné krivky.

Ešte o kúsok ďalej zašli hviezdy Ines Rau a Coi Leray. Francúzska topmodelka a americká raperka si trúfli na tie najodvážnejšie kúsky kolekcie Saint Laurent a v Paríži sa predvádzali v priehľadných šatách, ktoré odhaľovali nahé telá. Obe dámy to robili s maximálnou prirodzenosťou a naznačili tak jeden z horúcich trendov blížiacej sa sezóny. Trúfli by ste si aj vy na priehľadné šaty? Možno doma na Slovensku nie, ale pri návšteve Paríža určite budete „v kurze“.

Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Čítajte viac Priehľadná čipka a pod ňou iba... Rita Ora sa zahaľovať nechystá, takto odvážne vyrazila do ulíc!

Prehliadka Saint Laurent sa konala v rámci parížskeho týždňa pánskej módy, ktorý nasledoval po milánskych prezentáciách v Taliansku. V metropole Francúzska sa už o pár dní uskutočnia aj prezentácie kolekcií haute couture.

Zľava: Andrea Carpenzano, Giacomo Gianniotti,...
Spoznávate hviezdu seriálu Stranger Things?...
+16Herec Jonah Hauer King.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #priehľadné šaty #Saint Laurent #Laura Harrier #Jenna Ortega

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...