Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Príšerná tragédia zmarila plány Dominiky Gottovej! Po TOMTO odmietla prácu snov!
Zdielať na

Príšerná tragédia zmarila plány Dominiky Gottovej! Po TOMTO odmietla prácu snov!

Archívna reportáž

Dominika prikázala vymazať všetky zábery s ňou z filmu o jej otcovi

Ešte ku koncu vlaňajšieho roku patrilo medzi priority Dominiky Gottovej (49) hľadanie práce v bezpečnostných službách v obchodnom centre. Spravila si potrebný kurz, doložila všetko, čo bolo treba, a už len dúfala, že sa uvoľní pracovného miesto. No napokon je všetko inak, tragédia Dominiku prinútila prehodnotiť plány.

Gottovú vraj mala znepokojiť aféra, ktorá sa aktuálne udiala vo Fínsku, keď po tvrdom zásahu ochrankárov zomrela jedna žena. Jej citlivou dušou to malo riadne otriasť, nechcela by nič také zažiť, a preto od svojich plánov na túto prácu celkom upustila. "Firmu Securitas, ktorá zamestnáva ľudí ako ochrankárov, teraz vyšetrujú kvôli smrti tridsaťpäťročnej ženy počas zásahu, ktorý proti nej viedli. Do takých konfliktov sa rozhodne nechcem dostať. Hrôza!" opísala pre Ahaonline.cz skutočne veľkú tragédiu, pričom sa dá zásah s takým koncom len ťažko predstaviť.

"Tí pracovníci nezvládli agresívnu pani a asi ju v boji zabili. Je to hrozné, mám z toho úplne husiu kožu. Túto prácu vážne nechcem robiť," skonštatovala na záver a uzavrela kapitolu, ktorú riešila ostatné dva roky, čo je späť v Helsinkách. Aj keď sa bezpečnostná firma rodine zosnulej v tlačovej správe ospravedlnila, trestné stíhanie ju neminulo. Polícia už vyšetrovala všetkých, ktorí sa zúčastnili incidentu, ale na záverečný verdikt si budú musieť ešte nejaký čas počkať. V krajine tento otrasný čin vzbudil veľké emócie medzi obyvateľmi. Dominiky sa to dotklo o to viac, že po práci v týchto službách túžila.  

Dominika dlhodobo bojuje so závislosťou na liekoch a alkohole, čo sa podpísalo aj na jej zdraví a vzhľade: 

Na druhej strane je na mieste otázka, či je to ako výhovorka neprišlo aj tak trochu vhod. Dva roky rozprávala, ako sa zamestná v bezpečnostných službách, no akosi sa nič nedialo. A práve teraz prišla s informáciou, že napokon bude robiť niečo úplne iné. Jej manžel Timo Tolkki (56) sa totiž na Vianoce vrátil po dlhšej dobe z Mexika a spolu s Dominikou sa zasnívali nad možnou pracovnou budúcnosťou. Vraj si plánuje založiť vlastnú hudobnú agentúru a práve tam sa vidí Dominika ako asistentka či manažérka. "To by bolo krásne, pracovať z domu," zasnívala sa Gottová, ktorá tvrdí, že skúseností a schopností má na to dosť. Už len si počkať, či tento zvláštny párik aj svoj sen zrealizuje.

Dominika si kedysi užívala rockový život spolu s manželom Timom, stretla sa aj s hudobnou legendou, kapelou Scorpions: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Súvisiace články

Najčítanejšie