Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chcete zahnať nudu v spálni? Vyskúšajte päť variantov tejto klasickej polohy, neoľutujete!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – V živote je dôležité meniť veci, aby ste sa vyhli nude a platí to aj v sexe. Máme pre vás päť tipov, ktorými zaručene zaženiete v spálni stereotyp aj pri bežnom misionárovi a udržíte si vo vzťahu tú správnu iskru.

Zmena sexuálnych polôh je dôležitým spôsobom, ako sa pri sexe nenudiť. Niektoré páry milujú určité techniky, či už je to 69 alebo štýl na psíka. A pokiaľ ste milovníkmi misionára, tiež ho môžete oživiť  viacerými alternatívami. Ich krása spočíva v tom, že ich zvládnete bez väčších komplikácií a napriek tomu sľubujú veľa rozkoše. Britský denník Daily Star predstavil niekoľko variácii tejto obľúbenej polohy, vďaka ktorým si to v spálni poriadne okoreníte.

Chcete zahnať nudu v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Zviazaný misionár

Do tejto polohy sa dostanete tak, že budete ležať s členkami vo vzduchu a navzájom si ich zviažete. Potom váš milenec vyskočí na vrch a zdvihne vaše nohy nad hlavu. So zviazanými členkami vo vzduchu táto technika trochu pripomína BDSM.

Praclíkový misionár

Začnite zdvihnutím nôh nahor a partner si ich obopne okolo bokov. Tým vám umožní kontrolovať hĺbku prieniku. Pokiaľ ide o vášho partnera, nielenže mu vaše členky pomáhajú pri prirážaní, ale vy môže tiež cítiť jeho teplo.

Chcete zahnať nudu v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Misionár s nohou nahor

Pri tomto spôsobe budete musieť zdvihnúť jednu nohu hore a potom umožniť partnerovi hrať sa z rôznych uhlov. Noha cez plece môže byť spôsob, ktorým vytvoríte viac priestoru na to, aby stimuloval vaše erotogénne zóny.

Rockettes misionár

Začnite tak, že jednu nohu máte na partnerovi, zatiaľ čo druhá visí vedľa neho. Nohy môžete prehadzovať hore a dole ako tanečník z tanečnej skupiny Rockettes.

Análny misionár

Posledná, ale určite nie najmenej dôležitá, je análna misionárska sexuálna poloha. V porovnaní s inými verziami si môže vyžadovať viac manévrovania. Po análnom sexe však neprechádzajte na vaginálny bez dôkladného umytia, pretože by to mohlo viesť ku kvasinkovým infekciám a ochoreniam močových ciest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu