Je tu pravidelná novoročná dávka svalov od Wahlberga... Jeho kolega? S pupkom, ale aha, aký šťastný!

Je to už priam nutná súčasť príchodu nového roka. Zábery hollywoodskeho akčného hrdinu Marka Wahlberga z pláže opakovane budia pozornosť.

04.01.2023 00:00
Mark Wahlberg Foto:
*PRIERE DE MASQUER LES ENFANTS AVANT PARUTION*
debata

Aj tento rok, teda vlastne na prelome rokov sa 51-ročný americký herec vybral na dovolenku s rodinou. Ich kroky mierili na pláže ostrova Barbados – vyhľadávanej turistickej, ale tiež celebritnej destinácie.

Ospevovať hviezdu filmov Ted či Transformers 4 znie už tak trochu ako obohraná pesnička – faktom však je, že herec svojou fyzickou formou naozaj púta pozornosť a výnimkou neboli ani prvé dni roka 2023. Urastený Mark sa objavil na pláži v čiernych šortkových plavkách a predviedol napumpované svaly, o ktoré sa stará vraj tvrdým denným tréningom a tiež správnou stravou.

Gwyneth Paltrow, Apple Martin Čítajte viac Rozlúčka so starým rokom v podaní 50-ročnej Gwyneth Paltrow? Plážová a bikinová! A všetci pozerali na jej dcéru...

V bohatom zozname paparazzovských záberov z celebritných dovoleniek v tohtoročnej sviatočnej sezóne sa však okrem Wahlberga objavil aj iný hollywoodsky hrdina – herec David Harbour, ktorého diváci poznajú najmä z hitu Stranger Things na obrazovkách Netflixu. Harbour dovolenkoval na ostrove Svätý Bartolomej spoločne s manželkou Lily Allenovou a jej dvoma dcérami, ktoré si osvojil.

zväčšiť Herec David Harbour, známy zo seriálu Stranger... Foto: Profimedia
David Harbour Herec David Harbour, známy zo seriálu Stranger Things, strávil dovolenku s manželkou Lily Allenovou a jej dvoma dcérami na Ostrove svätého Bartolomeja.

Momentky, ktoré vznikli ešte pár dní pred príchodom nového roka, zachytili 47-ročného predstaviteľa šerifa Jima Hoppera v plážových šortkách a so spokojným úsmevom na tvári. Ten mu vyvolalo najmä šantenie s deťmi, ale tiež pohľad na spokojnú manželku. Hoci Harbour sa pri porovnávaní fyzickej formy nemôže rovnať o štyri roky staršiemu kolegovi (aspoň, čo sa svalov týka), zdá sa, že pôsobí omnoho šťastnejšie a spokojnejšie. Nuž, možno aj návod pre pánov, ktorí sa otrocky podriaďujú tvrdému tréningu a kultu tela. Alebo aj nie…

Princ William a jeho manželka Kate, princ a princezná z Walesu Čítajte viac Geissenovský luxus zo Slovenska, nahá Britney či Polnišovej 'ohováračky' lákali... no TOP článok roka? S krásnou Kate!

Rozhodnite si to sami. A pozrite si jednu z najklikanejších galérií roka 2022 – archívnu fotogalériu celebritných sexi krások a fešákov na svetových plážach.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

VIDEO: Najsexi muži po 50-tke

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #pláž #Mark Wahlberg #forma #svaly #David Harbour

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...