Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pizingerová (50) vyrazila dych výstrihom po pupok, za očarujúcim poprsím je ale TÁTO finta!
Zdielať na

Pizingerová (50) vyrazila dych výstrihom po pupok, za očarujúcim poprsím je ale TÁTO finta!

Archívna reportáž

Vendula pred vyše dvomi rokmi tehotenstvom poriadne šokovala

V mnohom svojská a originálna Vendula Pizingerová (50) sa v obliekaní javila byť skôr konzervatívnejšou. Ale ako sa ukázalo cez víkend na plese Agrárnej komory ČR, trúfla si na prekvapenie mnohých na poriadne odvážny kúsok v jej garderóbe v štýle Lely Vémoly. Šaty s obrovským výstrihom zakrývali jej poprsie len minimálne a na prvý pohľad sa zdalo, že taký dokonalý tvar snáď ani nemôžu mať bez pomoci plastickej chirurgie.

​​Na taký odvážny výstrih, aký si teraz dovolila Vendula Pizingerova, si v českej celebritnej spoločnosti trúfne iba zopár žien, obvykle so silikonovými prsiami ako je napríklad Lela Vémola, Nela Slováková, či Andrea Verešová. Vendula sa medzi silikónové krásky neradí, no predsa len to nebola celkom skutočnosť, čo ukázala vo výstrihu. Ako sa priznala, dať jej vekom predsa len trošku poznačené prsia do formy jej pomohli špeciálne lepiace pásky, s čím jej pomáhal aj manžel Josef Pizinger (34) a dalo mu to zabrať. S výsledkom však bola spokojná, a tak sa potom mohla bez väčších obáv obliecť do čiernej róby s obrovským dekoltom lemovaným perím od návrhárky Martiny Pipkovej Loudovej.    

​Vendula svoju odvážnu róbu, ktorú na fotke zdieľala na Instagrame, okomentovala typicky vtipným spôsobom. "V čase vtáčej chrípky je trochu riskantné obliecť si na ples Agrárnej komory šaty s kohútim perím, ale veľmi sme si to užili. Mala som na sebe tie najodvážnejšie šaty v živote," upozornila na jej outfit. Inak elegantné dlhé plesové šaty boli výnimočné práve svojím obrovským výstrihom. To, že si ho môže dovoliť aj zrelá žena v rokoch, ukázala tak tým menej odvážnym Vendula podobne, ako jej výberom podstatne mladšieho partnera, či tehotenstvom a pôrodom tesne pred päťdesiatkou. 

Takto vyzerala Vendula v 90. rokoch, keď slávil muzikál, na ktorom sa podieľal jej vtedajší manžel Karel Sloboda, megaúspech po celom Československu:

Zatiaľ, čo jej šaty ocenil spevák Václav Noid Bárta obdivnými slovami "Bomba šaty! Pristanú!", našli sa aj kritické pripomienky od jej konzervatívnejších sledovateliek a podaktoré ju podozrievali, že si dala urobiť plastiku. "Pani Vendula, to sú vaše prsia? Ja vás sledujem stále, a buď bunda, mikina a vy ste taká skrytá sexica?" neskrývala svoje prekvapenie jedna jej obdivovateľka. Iná si zas na jednej fotke všimla, že jej prsia predsa len trochu povolili, ale aspoň vidieť, že sú pravé. Ples bol spojený aj s charitatívnou akciou. Riaditeľka nadačného fondu Kapky naděje mala najväčšiu radosť zo získania finančného príspevku. "Výťažok 92 tisíc je krásnym darčekom pre Kapku naděje," vyjadrila Pizingerová svoje poďakovanie.   

Venduline prsia držali pokope v odvážnych šatách špeciálne lepiace pásky: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie