Rodinka úžasných? Čo sa figúr týka, lepší dôkaz nenájdete: Thor napol bicepsy a odhalil hruď a jeho nežná polovička... to je na potlesk

O tom, že k pohybu, cvičeniu a zveľaďovaniu fyzickej stránky nemajú ďaleko azda nemusí byť ani reč. Ale keby ste chceli dôkaz... rodinka herca Chrisa Hemswortha to potvrdila aj nedávno v Byron Bay.

22.01.2024 00:00
debata (2)
Herečka Elsa Pataky na zábere z pláže Byron... Foto: Profimedia
Elsa Pataky Herečka Elsa Pataky na zábere z pláže Byron Bay, kde ju sprevádzal manžel Chris Hemsworth a ich dvaja synovia Sasha a Tristan.

Manželskú dvojicu, ktorá je už od roku 2010 spolu v požehnanom zväzku a už niekoľko rokov pred ním spolu randila, sa objavila pred pár dňami na obľúbenej pláži všetkých austrálskych surferov. Chris a Elsa však tentoraz neboli sami, je jasné, že ich vášeň k športu je dedičná, alebo sa ju aspoň snažia budovať.

Herečka Bo Derek a jej manžel John Corbett. Čítajte viac Nahá kedysi zviedla Tarzana, potom si vzala muža, ktorému v seriáli zlomila srdce Carrie Bradshaw. Poznáte životnú lásku herca Corbetta?

Po ich boku totiž kráčali nadšení a usmiati synovia – dvojičky Tristan a Sasha. Aj obaja chlapci podľa rodičov milujú more a všemožné športy, čo rodičom, ktorí k nim majú blízko, urobilo radosť. Okrem dvojičiek, ktoré v marci oslávia desiate narodeniny, sú slávni manželia aj rodičmi dcéry Indie. Tá sa narodila v roku 2012.

Herečka Elsa Pataky na zábere z pláže Byron...
Herec Chris Hemsworth mieri na pláž, kde si bol...
+2Herečka Elsa Pataky na zábere z pláže Byron...

Na austrálskej pláži sa paparazzovia, samozrejme, zamerali viac na rodičov. A niet sa ani veľmi čo diviť. Herec Hemsworth, ktorého svet pozná najmä ako predstaviteľa marvelovského hrdinu Thora, je povestný svojou urastenou postavou a muskulatúrou, ktorú často využíva aj na filmovom plátne. A niet pochýb, že je vo forme aj mimo nakrúcania.

zväčšiť Herec Chris Hemsworth a jeho manželka - herečka... Foto: Profimedia
838309749 Herec Chris Hemsworth a jeho manželka - herečka Elsa Pataky na zábere z pláže Byron Bay, kde nechýbali ani ich dvaja synovia Sasha a Tristan.

Ešte väčšiu poklonu si však zaslúži jeho manželka Elsa, ktorá je od štyridsaťročného herca staršia o sedem rokov. Kráska so španielskym pôvodom sa predviedla v dvojdielnych bikinách a s formou, akú by jej mohli závidieť aj profesionálne športovkyne. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Chris Hemsworth #sydney #Elsa Pataky #Byron Bay

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...