O2: nové portfólio paušálov s cashbackom za nevyužité dáta a službou Netflix v cene

Operátor prináša tretiu generáciu paušálov postavenú na troch benefitoch. Navyše, za nespotrebované dáta môžete získať peniaze späť a službu Netflix máte v cene programu.

Operátor sa pýtal v prieskume zákazníkov, po čom najviac túžia a podľa zistení pripravil nové paušály, do ktorých zapracoval najžiadanejšie benefity. 

Prvým benefitom je predplatné obľúbenej služby v cene paušálu, ktoré mali zákazníci aj v predchádzajúcom porfóliu. Druhým bola túžba po slobode v dátovaní, pretože nie vždy využijú predplatený objem dát. Operátor ako prvý na Slovensku prináša prelomovú novinku: každý mesiac O2 vráti zákazníkom s najvyšším paušálom peniaze za neminuté dáta. Tretím želaním zákazníkov boli lacnejšie smartfóny, ktoré teraz môžu získať vykúpením starého telefónu. 

Príjemným prekvapením je streamovacia služba Netflix ako súčasť dvoch vyšších paušálov. Ak vám stačí základ v HD pre jedno zariadenie, neplatíte nič navyše. Pokiaľ budete mať záujem o Full HD kvalitu a používanie na dvoch zariadeniach, k cene paušálu doplatíte mesačne 2 eurá. Za najvyšší variant so 4K obsahom a používaní na štyroch zariadeniach súčasne, si priplatíte 4 eurá

Nové portfólio 3. generácie paušálov O2 tvorí trojica programov:

  • Základný 19 eur

5 GB dát, 100 minút, neobmedzené správy, zvýhodnené predplatné na obľúbené služby, zľava 48 eur na nové zariadenie s výkupom starého

  • Pohodový 29 eur

10 GB dát, neobmedzené volania, neobmedzené správy, predplatné na jednu obľúbenú službu, zľava 96 eur na nové zariadenie s výkupom starého

  • Bezstarostný 39 eur

Neobmedzené dáta, volania aj správy, predplatné na jednu obľúbenú službu, zľava 168 eur na nové zariadenie s výkupom starého, cashback 5 eur, ak zákazník neminie 15 GB dát

Ak si chcete vylepšiť svoj paušál, máte na výber zatiaľ z piatich služieb, ďalšie budú nasledovať neskôr. 

Dáta nerátam umožňuje počas jednej hodiny za 1 euro využívať neobmedzené dáta bez míňania tých predplatených. 

Maximálna rýchlosť je určená pre Bezstarostný paušál, ktorý má v základe 20 Mbps prenosovú rýchlosť. Za 10 eur mesačne získate prenos dát s maximálnou dostupnou rýchlosťou siete. 

Turborýchlosť je pre zákazníkov Bezstarostného paušálu, ktorí nepotrebujú maximálnu rýchlosť celý mesiac, len raz za čas, na príklad na stiahnutie veľkých súborov. Služba stojí 20 centov a maximálna rýchlosť platí jednu hodinu. 

Neobmedzené volania za 5 eur mesačne budú dostupné pre Základný O2 Paušál. 

Datahit a jednorazová obnova dát ponúka prenos nespotrebovaných dát do ďalšieho mesiaca a po minutí predplateného objemu automatické navýšenie 2 GB balíka za 4 eurá. 

Výkup starých telefónov, ktorým si môže zákazník znížiť cenu nového, bude prebiehať na predajni. Starý telefón sa skontroluje, ocení a zákazník dostane poukážku na nákup nového zariadenia alebo príslušenstva. Poukážka má platnosť 6 mesiacov a je prenosná, teda dá sa aj darovať blízkemu. 

Nové portfólio štartuje v O2 od 31. januára 2023. Postupne naň budú migrovaní existujúci zákazníci O2 Smart Paušálov, O2 Dát a pôvodných O2 Paušálov, ktoré boli dostupné do 5. 11. 2019. Operátor bude zákazníkov informovať SMS správou a podrobnosti nájdu v zákazníckej zóne Moje O2.

 

Diskusia k článku:

M S05.02.2023 - 17:38 Trvalý odkaz

najmensi pausal nema predsa Netflix v cene, viete to skorigovat? dk

Lenka Ivančíková06.02.2023 - 08:31 Trvalý odkaz

In reply to by M S

Ano, doplnila som to do textu. Prve informacie neboli uplne presne. :) Vyznelo to ako sucast vsetkych programov.

Celá diskusia 2 príspevky