Videl jej fotky online a chcel ju zbaliť! Špičková figúra krásnej partnerky Ollyho Mursa je magnetom aj pre iných

Už niekoľko rokov tvoria pár a chystajú svadbu. Spevák Olly Murs sa so svojou pôvabnou partnerkou objavil na pláži Barbadosu.

11.01.2023 00:00
Amelia Tank Foto:
Pôvabná a vyšportovaná Amelia Tank sa objavila na pláži Barbadosu a bola magnetom pre médiá.
debata

Úvod nového roka sa rozhodli stráviť v exotike a práve Barbados – momentálne asi najvychytenejšia destinácia medzi známymi celebritami – im poskytol prístrešie. Samozrejme, kam letia známe tváre, objavujú sa aj paparazzovia. Ich pozornosti neunikla ani prítomnosť známeho britského speváka a porotcu speváckej šou The Voice, ktorý si užíval romantickú dovolenku so snúbenicou Ameliou Tankovou.

Molly Rainford Čítajte viac Keď zaspievala ako dieťa Ave Maria, Británia šla do kolien. Dnes sa z nej podlamujú kolená na plážach Barbadosu!

Olly, ktorý sám začínal svoju kariéru v rámci talentovanej súťaže, sa predviedol v plážových šortkách Versace a ukázal aj vypracované svaly a súmernú postavu. Keď však príde reč na fyzické preddispozície a pôvaby, samotná Amelia Tank je v tomto smere absolútne neprehliadnuteľná. Konieckoncov, jej figúra a priam bezchybné krivky pritiahli kedysi aj pozornosť samotného Mursa.

Spevák a porotca šou The Voice Olly Murs so...
Pôvabná a vyšportovaná Amelia Tank sa objavila...
+1Spevák Olly Murs vyzerá byť po návrate ku...

Dnes 30-ročná Amelia sa profesionálne venuje fitnessu a zúčastňuje sa na súťažiach niekoľko rokov – to je celkom zjavné aj pri pohľade na jej postavu, vypracované svaly, štíhle a pevné brucho či ramená. Olly Murs kedysi potvrdil, že to boli práve zábery online na sociálnych sieťach jeho súčasnej snúbenice, ktoré ho motivovali k tomu, aby jej napísal a zoznámil sa s ňou.

zväčšiť Spevák Olly Murs vyzerá byť po návrate ku... Foto: Profimedia
Olly Murs, Amelia Tank Spevák Olly Murs vyzerá byť po návrate ku svojej snúbenici naozaj nadšený Amelia Tank a on si spoločne užívali novoročnú dovolenku na Barbadose.

Dvojica sa vraj najprv stretávala viac-menej nezáväzne a hoci to nazývali randením, na krátky čas sa dokonca rozišli. Pauza však netrvala dlho a vrátili sa jeden k druhému, aby ešte minulý rok oznámili ich zásnubenie. Murs požiadal partnerku o ruku na útese v Cornwalle počas prechádzky neďaleko pláže.

graf2 Čítajte viac Krásna dcéra Grafovej a Agassiho vyvolala špekulácie: Žeby tento fešák bol jej nový priateľ?

„Je skvelá a rád by som s ňou prežil našu budúcnosť. Svadba a deti si budú musieť počkať a uvidíme, pretože sa nikam neponáhľame a sme veľmi šťastní, ako práve teraz,“ citoval ho ešte v októbri minulého roka magazín Hello! Medzitým sa však už snúbenci nechali počuť, že práve rok 2023 bude aj rokom svadobným. A kam sa vyberú na medové týždne? Možno napríklad opäť na Barbados.

Topmodelka Bella Hadid a jej dovolenková bikini...
Hviezda reality-šou Selling Sunset Christine...
+17Modelka a influencerka Joy Corrigan počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #Olly Murs #snúbenica

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...