Honor prezradil dátum uvedenia série Magic5

Už koncom februára bude mať globálnu premiéru viacero noviniek Honoru. Na tohtoročnom MWC v Barcelone uvedie ďalšiu generáciu smartfónu so skladacím displejom a novú sériu Magic.

Podujatie Mobile World Congess v Barcelone patrí každoročne medzi najzaujímavejšie podujatia. Výrobcovia z celého sveta tu prezentujú svoje horúce novinky z oblasti mobilných technológií. Už je jasné, že medzi nimi nebude chýbať ani značka Honor. 

Výrobca rozposlal pozvánky na akciu, ktorá prebehne 27. februára a bude venovaná uvedeniu vlajkových produktov. Spoznáme pripravovanú sériu Honor Magic5 a ďalšiu generáciu smartfónu so skladacím 6,45'' displejom a podporou dotykového pera Honor Magic Vs (základné info)

O výbave noviniek Magic5 zatiaľ nemáme bližšie informácie, no výrobca prisľúbil, že v nasledujúcich dňoch prinesie viac podrobností. Minuloročný prémiový smartfón Honor Magic4 Pro sa predáva aj na Slovensku a jeho recenziu si môžete prečítať v tomto článku

Na konferencii v Barcelone nebude chýbať ani zástupca našej redakcie, a tak vám prinesieme prvé postrehy aj živé fotografie. 

Zdroj: Honor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu