Rok sa s rokom stretol a sú tu znovu zábery vyzlečeného Wahlberga na pláži... fakt je to možné? Má 52, ale svaly ako z kameňa

Je to rodinná tradícia, ale zároveň sa z nej stala aj tradícia na stránkach šoubiznisových portáloch a sociálnych sieťach. Zábery herca Marka Wahlberga z dovolenky v Karibiku sú tu aj tento rok.

28.12.2023 00:00
Mark Wahlberg Foto:
Herec Mark Wahlberg.
debata

Päťdesiatdvaročný hollywoodsky herec si znovu vyrazil s celou rodinkou na vianočnú dovolenku do vychyteného a obľúbeného Barbadosu. Paparazzovia pri tom takisto nechýbali. V utorok popoludní zvečnili otca štyroch detí na jednej z miestnych pláži. A fanúšikovia aj verejnosť sa dočkali toho, čím Wahlberg fascinuje už niekoľko dekád. Dokonalej fyzickej formy.

Ladislav Bédi Čítajte viac Našlo Slovensko nový mužský idol vo vianočnej rozprávke? Hrdina Troch zlatých dukátov hrával futbal, na obrazovke neohúril len svalmi

Herec z komédie Daddy's Home, ktorý sa objavil aj v snímkach Ted či Transformers 4, sa na pláži objavil v čiernych plážových šortkách. Spoločnosť mu robil kamarát, s ktorým pravdepodobne venujú veľa času tréningu.

zväčšiť Herec Mark Wahlberg (vľavo) v spoločnosti... Foto: Profimedia
832547576 Herec Mark Wahlberg (vľavo) v spoločnosti kamaráta a kolegu z fitka na pláži neďaleko hotela Sandy Lane Hotel na ostrove Barbados.

Wahlbergova forma je inšpiráciou aj pre mnohých bežných mužov. Zdá sa, že ani po prekročení 50-ky sa totiž niekdajšia tvár z reklamy na spodnú bielizeň Calvin Klein, neplánuje vzdať denného tréningu a pumpovania svojich svalov.

Herečka Eva Mendes a herec a model Jamie Dornan...
Jedna z najslávnejších reklám na spodnú...
+22Dizajnér Calvin Klein osobne - na zábere z roku...

Masívne bicepsy, hrudník, ale aj pevné brušné svaly s tzv. tehličkami predviedol herec dotieravým reportérom. Určite si však dobre uvedomuje, že jeho fyzická forma má výraznú zásluhu na jeho hollywoodskom úspechu a statuse vychyteného akčného herca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Mark Wahlberg #forma #Barbados #svaly

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...