Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hrôzostrašný prípad u našich susedov. Muž mal na toaletách znásilniť 7-ročné dievčatko
Zdielať na

Hrôzostrašný prípad u našich susedov. Muž mal na toaletách znásilniť 7-ročné dievčatko

Zdroj: TASR

JIHLAVA / Polícia obvinila muža zo znásilnenia dievčaťa v obchodnom centre v Jihlave. Na prípad upozornila televízia Nova. Muž podľa nej sedemročné dievča znásilnil v kabínke toaliet nákupného centra. Podľa hovorkyne polície Dany Čírtkovej hrozí 50-ročnému obvinenému až 12 rokov väzenia. Je vo väzbe.

"V piatok v podvečer došlo k závažnému mravnostnému trestnému činu v jednom z obchodných centier v Jihlave. Muža podozrivého z tohto činu sme zadržali. S mužom sme viedli úkony trestného konania. V sobotu ho vyšetrovateľ obvinil zo znásilnenia," povedala ČTK Čírtková.

V nedeľu okresný súd rozhodol o tom, že obvinený, ktorý už bol predtým trestaný, bude vo väzbe. "Jedná sa o muža s trestnou minulosťou, ale nie je to cudzinec," doplnila Čírtková.

Podľa informácii CNN Prima NEWS dievčatko bolo v nákupnom centre v sprievode otca. To či sa jej otec s násilníkom poznal alebo či ju otec na chvíľu stratil z dohľadu nie je známe. Otec bol pravdepodobne v inej časti budovy. Opitý muž ju mal vylákať na toalety kde ju znásilnil. Kriminalisti muža chytili krátko po čine. Dieťa však bude žiť s traumou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy