Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po fyzickom útoku v obchodnom centre skončila dvojica páchateľov v rukách polície

Polícia obvinila dvojicu páchateľov
Polícia obvinila dvojicu páchateľov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

LUČENEC – Polícia obvinila dvojicu páchateľov, ktorí vo štvrtok (2. 2.) v podvečerných hodinách na Námestí republiky v Lučenci napadli 32-ročného muža. Dvojica zaútočila aj na pracovníka súkromnej bezpečnostnej služby (SBS) z tamojšieho obchodného centra, ktorý chcel poškodenému mužovi pomôcť. Na sociálnej sieti o prípade informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Dvojica mužov vo veku 35 a 38 rokov na námestí v Lučenci najskôr zaútočila na muža, ktorý bol v tom čase na prechádzke so psom. "Jeden z obvinených mužov hodil do poškodeného plechovku od piva, po čom poškodený prešiel pred vchod obchodného centra, kde sa nachádzalo viac ľudí. Následne obidvaja obvinení išli za ním a poškodeného obaja fyzicky napadli," priblížila polícia s tým, že poškodeného opakovane udierali do oblasti hlavy a tváre.

 

LUČENEC: PO FYZICKOM ÚTOKU V OBCHODNOM CENTRE SKONČILI DVAJA MUŽI V RUKÁCH POLÍCIE JEDEN Z NICH UŽ MAL „DO ČINENIA SO...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Monday, February 6, 2023

Obvinení zaútočili aj na pracovníka SBS z obchodného centra, ktorý chcel napadnutému mužovi pomôcť. Jeden z útočníkov ho mal udrieť päsťou do tváre. "Našťastie ani jeden z poškodených mužov neutrpel zranenie, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie," doplnila polícia.

Jeden z nich bol už v minulosti trestaný

Polícia oboch páchateľov zadržala, obvinení sú z trestného činu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva. Ako dodala, jeden z obvinených už bol v minulosti niekoľkokrát súdne trestaný, a to prevažne za majetkovú trestnú činnosť.

Viac o téme: NapadnutieObvinenie LučenecPáchateia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu