Oppo Reno 8T 5G príde čoskoro. Prinesie 108 Mpix fotoaparát a 67 W nabíjanie

Pripravovaná novinka série Reno8 bude mať premiéru už o niekoľko dní na Filipínach a neskôr sa rozšíri aj na globálny trh. Svedčí o tom aj micro stránka Oppo, ktorá zatiaľ nie je v prevádzke, ale Google už o nej niečo prezradil.

Krátke promo video zverejnené na Twitter účte Oppo Philippines prezrádza dátum premiéry aj dizajn nového smartfónu. Uvedenie Oppo Reno8 T 5G je naplánované na 8. februára a na videu vidíme telefón v dvoch farebných verziách s elegantným dizajnom zadnej steny, pričom oranžový variant prinesie povrch pripomínajúci kožu. 

Výrobca oficiálne o pripravovanej novinke veľa neprezradil, no Google bol zhovorčivejší. Ak si zadáte do Googlu názov telefónu, medzi výsledkami vyhľadávania sa zobrazí aj zatiaľ nefungujúca indická mutácia web stránky s názvom "OPPO Reno8 T 5G Launch Event". Z popisu stránky sa dozvieme, že pôjde o smartfón so 120 Hz 3D zaobleným displejom, 108 Mpix portrétovou kamerou a 67 W SuperVOOC nabíjaním. 

Ak si na dokaz kliknete, zobrazí sa hlásenie o nefunkčnosti, ale pokiaľ dáte vyhľadať v pamäti Google, dostanete sa na web, ktorý sa pripravuje na spustenie, svedčí o tom názov Reno8 test.

Zdroj: twitter.com/oppo

Diskusia k článku:

Začať diskusiu