Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ružovlasá speváčka Tereza oznámila radostnú správu! Do tretice to snáď vyjde!
Zdielať na

Ružovlasá speváčka Tereza oznámila radostnú správu! Do tretice to snáď vyjde!

Zdroj: instagram/TM

Pre speváčku Terezu Maškovú (27) je kariéra v súčasnosti stále na prvom mieste. Aj keď žije už takmer päť rokov po boku svojho manažéra Olivera Žiláka, založiť si spolu rodinu ešte tak skoro neplánujú. Po troch rokoch vzťahu ju v novembri 2021 síce Oliver požiadal o ruku, ale do roka a dňa, ako je zvykom, sa svadba nekonala a ešte rok ani nebude. Obaja nechcú prepásť chvíle, keď sa po covide rozbehli naplno aktivity v šoubiznise a rozhodli sa ísť do toho naplno. Tereza dostala ponuku účinkovať v muzikáli Bodyguard, ktorú prijala a taktiež vystupuje s piesňami z jej druhého albumu Svět je málo ružový.

​O tom, aké náročné je preraziť vo svete šoubiznisu vie svoje aj talentovaná česká speváčka Tereza Mašková, víťazka speváckej súťaže z roku 2018. Vtedy sa zoznámila aj s Oliverom Žilákom, ktorého stretla práve na súťaži a hneď vraj vedela, že sú super dvojka. To sa jej aj časom potvrdilo, keď začali spolupracovať aj žiť a svoj vzťah spečatili zásnubami. Čaká ich už len urobiť ďalší očakávaný krok, aby sa stali aj manželmi. Malo sa tak udiať už vlani, ale Tereza dala prednosť jej druhému albumu Svět je málo ružový, a tiež nedokázala odolať ponuke účinkovať v muzikáli Bodyguard v Prahe. Od vlaňajšieho októbra sa stala aj členkou Orchestra Karla Vlacha.

O svadobnom termíne prehovorila už vlani pre Život v Česku.cz, pár mesiacov po zásnubách. "Čo sa týká svadby, tak s tou skôr počítáme na rok 2023. Povedali sme si, aby to bylo v pokoji, ako my chceme, jednoducho na pohodičku. Chceme si všetko premyslieť, aby to bolo podľa našich predstav, a uvidíme, ako to pôjde ďalej," podala nejasnú správu o jej dôležitom životnom kroku. Tento rok v januári zopakovala takmer to isté, akurát termín sa zmenil.

"Nebude ani v tomto roku. Nerozišli sme sa, ale nie je čas a ja to nechcem uponáhľať. Chcem si užiť svoju svadbu tak, ako som si ju vysnívala. Mať na sebe princeznovské šaty, byť na krásnom mieste a mať okolo seba všetkých ľudí, ktorých mám rada," vysvetľovala odklad svadby. Teraz je už však svadobný termín konečne na svete. "Takto za rok, v tento deň, symbolicky na Deň detí sa nám konečne rozoznejú zvony a budeme svoji. Ďakujem, že ťa mám, že si mojou oporou, a teším sa na všetko, čo spolu ešte zažijeme," oznámila radostnú správu ružovlasá speváčka na Instagrame všetkým jej sledovateľom. Prvý jún 2024 by sa tak mal stať tým dňom D.

Treba len dúfať, že nepríde ďalšia lákavá ponuka, ktorej neodolá a opäť svadbu neodloží. Už vlani Tereza spomínala, že plánujú pozvať šesťdesiat hostí. Miesto svadby je zatiaľ ale tajomstvom, párik ale žije v Bratislave, tak ktovie, či to bude v hlavnom meste, alebo pôjdu kdesi do Terezinho rodiska, moravského Třinca.

Pre ženu

Najčítanejšie