Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Je Haberova krásna Peštová výsledkom práce chirurga? Daniela otvorene o plastikách!
Zdielať na

Je Haberova krásna Peštová výsledkom práce chirurga? Daniela otvorene o plastikách!

Archívna reportáž

Napriek svojmu veku je pôvabná partnerka speváka Paľa Haberu (61), Daniela Peštová (52), stále žiadanou modelkou aj v zahraničí. Jej vek by však na prvý pohľad málokto uhádol. Vyžaruje z nej takmer kráľovská vznešenosť a právom je označovaná za jednu z najkrajších žien Česka. Habera mal aj v tomto smere šťastie, keď sa stala jeho partnerkou a matkou ich dvoch spoločných detí. Stále sa udržiava v kondícii po psychickej aj telesnej stránke, mnohí ale pochybujú, že jej dokonalý vzhľad je úplne prirodzený.

​Zo svojho krátkeho manželstva od roku 1995 do roku 1998 s kontroverzným talianskym podnikateľom Thommasom Butim, s ktorým má syna Yannicka (27), si odniesla Daniela Peštová veľké poučenie. Rád žil nad svoje pomery a z jej účtu platil aj jeho obľúbené honosné párty, ba ju navyše pritom podvádzal s ďalšou modelkou. Kvôli stíhaniu za rôzne podvody odišiel z USA, kde žili, do Talianska. Ich syn sa zrejme, našťastie, na otca nepodal. S mamou udržiava pevný vzťah a často ju navštevuje aj v Prahe, kde obýva spolu s Paľom Haberom a ich dvomi deťmi priestrannú vilu. 

Peštová tvrdí, že je zástankyňou prirodzenosti, no kozmetické vymoženosti rada využíva. "Určite pomáha starať sa o seba, dnes to nie je nič hanlivé, keď žena povie, že sa o seba stará. Snažím se ísť tou prírodnou cestou. Neriešim všetko, neriešim každú vrásku. Starať sa o seba, kvalitná kozmetika, spánok, dostatok pohybu, všetko so všetkým," vymenovala Daniela základné požiadavky na úspech. Nezabudla k tomu ešte zdôrazniť dôležitosť zabezpečiť svoj vnútorný pokoj a pohodu. No poriadne prekvapila úprimnosťou, že možno bude raz využívať aj služby plastickej chirurgie. "Keď potom niekto dôjde do veku, tak taká nejaká výpomoc príde vhod," uznala v prípade nutnosti do istej miery aj umelé zásahy.

Daniela prezradila ako sa udržuje v skvelej forme: 

Zatiaľ ale Peštová takéto rozhodnutie nespravila. iadnu plastiku nemám, nechcem ju mať a dúfam, že mať nebudem, ale uvidíme, čo bude o 5 rokov. Ja nie som zástanca toho, že keď je niekto mladý a krásny, tak aby toto využíval," upozorňuje na nezmyselnosť zásahov do prirodzenej individuality mladého človeka. Aj zato si vyslúžila v komentároch pochvalu od mnohých. "Boli ste a stále ste krásna, to bude aj tým, že sa z toho starnutia nerúcate a hráte s tým, čo máte – a že máte s čím hrať," vystrúhal jej poklonu jeden z jej obdivovateľov. Nečudo, že sa jej ponuky na prácu naďalej hrnú. "Pracovne ma čaká cesta do Kanady, možno cesta do Poľska, mám aj nejakú akciu v Taliansku," spomenula najbližšie plány. Na dovolenku zatiaľ nemyslí, ale aj na tú si iste čas nájde - napokon, čo je pre krásu a mladistvosť lepšie, ako poriadny oddych.

Daniela zverejnila záber so synom na nedávnej fashion show, krásna modelka naozaj akoby nestarla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Súvisiace články

Najčítanejšie