Tento rok oslávila 50, na pláži v bikinách vyzerá viac ako študentka. A poriadne rozbláznená... láska s mladým manželom robí divy

V lete sa dočkala okrúhleho jubilea. Vek, pred ktorým mnohí z nás majú "strach" aj rešpekt, je však v jej prípade naozaj len číslo.

27.12.2023 00:00
Heidi Klum, Tom Kaulitz Foto:
Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi Klum si spoločne s manželom Tomom Kaulitzom užila vianočnú dovolenku. A poriadnu romantiku.
debata

Nemecká topmodelka a dnes najmä televízna hviezda a porotkyňa šou America's Got Talent Heidi Klum je neustále dôkazom toho, že príroda sa dokáže niekedy poriadne zahrať s naším výzorom. A keď jej trošku pomôžeme, či už dobrou životosprávou, cvičením, dôslednou starostlivosťou, alebo láskou a radosťou zo života, výsledok je ešte lepší.

Cher a jej partner Alexander Edwards Čítajte viac 40-ročný vekový rozdiel medzi Cher a jej milencom? Občas sa prejaví, priznáva speváčka. Ale kde, to neuveríte...

V prípade štvornásobnej mamy a bývalej topmodelky Victoria's Secret nepochybne funguje aj posledné dve uvedené. Zamilovaná Heidi Klum totiž pôsobí spokojnejšie a aj výrazne mladšie než by mnohí tipovali. Dôkazom boli aj zábery z jej vianočnej dovolenky, ktorú v Karibiku strávila so svojím manželom Tomom Kaulitzom.

Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...
Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...
+2Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi...

Člen formácie Tokio Hotel dovŕšil 34. narodeniny, ale šestnásťročný vekový rozdiel medzi ním a jeho nežnou polovičkou vôbec nevidieť. Na pláži v bikinách vyzerá blondínka azda ešte mladšie ako on. A so smiechom a zábavou na nafukovacom kolese priam ako rozbláznená študentka. Aj pobláznená. Neustále dotyky, bozky, jašenie vo vode – hoci sa s Kaulitzom brali v roku 2019, ani po necelých štyroch rokoch sa z ich vzťahu nevytratila vášeň a radostné nadšenie z prítomnosti toho druhého.

zväčšiť Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi... Foto: Profimedia
Heidi Klum, Tom Kaulitz Nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi Klum si spoločne s manželom Tomom Kaulitzom užila vianočnú dovolenku. A poriadnu romantiku.

Sama Heidi nedávno uviedla nasledovné: „V poslednom čase mi viac pripomínajú môj vek iní ľudia ako ja… Môj manžel je odo mňa o veľa rokov mladší a veľa ľudí to chce spochybňovať a pýta sa na to. To je naozaj jediný čas, kedy sa mi zdá, že vek je vtlačený do tváre a musím na to dať odpoveď. Inak nad tým až tak nepremýšľam. Musíte jednoducho žiť šťastný život bez toho, aby ste sa priveľmi trápili tým, čo si ľudia myslia, pretože starosti vám prirobia len ďalšie vrásky.“ A má recht, čo poviete?

Ladislav Bédi Čítajte viac Našlo Slovensko nový mužský idol vo vianočnej rozprávke? Hrdina Troch zlatých dukátov hrával futbal, na obrazovke neohúril len svalmi

Heidi Klum bola pred manželstvom s Kaulitzom už dvakrát vydatá, prvýkrát v rokoch 1997 až 2002 za stylistu Rica Pipina. Po ich rozchode opäť našla lásku s hudobným umelcom Sealom. Mali spolu tri deti, jej prvorodená dcéra Leni je potomkom Flavia Briatoreho, s ktorým mala Klum krátky románik.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #Heidi Klum #forma #vekový rozdiel #Tom Kaulitz

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...