Je nový objekt DiCapriovej túžby? Indická kráska zaryto mlčí, ale bikiny, ktoré ledva zakryli telo, ju (asi) prezradili

Od rozchodu s modelkou a herečkou Camilou Morroneovou ho spájali s viacerými ženami, žiaden vzťah však nepotvrdil. Herec Leonardo DiCaprio tak neurobil ani tentoraz, ale...

31.05.2023 00:00
Neelam Gill Foto: ,
Modelka Neelam Gill v kreácii Rami Al Ali Couture na filmovom festivale v Cannes.
debata (1)

…ale na nedávnom filmovom festivale v Cannes dal médiám dosť zámienok na to, aby si vytvorili teóriu aj sami. Stalo sa tak najprv, keď sa DiCaprio snažil vytratiť z jedného z večierkov na nedávnom filmovom festivale v Cannes a zamieriť na párty súkromnú.

Francúzska topmodelka Cindy Bruna na premiére...
Brazílska modelka Izabel Goulartová bola v...
+47Topmodelky Sara Sampaio (vľavo) a Josephine...

Sprievod mu robili až dve ženy. Jednou z nich bola indická podnikatelka Natasha Poonawalla, druhou kráska menom Neelam Gill – britská modelka, ktorá je napríklad jednou z tvárí značky Dior alebo sa predvádzala nedávno v provokatívnej kolekcii Mugler.

zväčšiť Herec Leonardo DiCaprio (vpravo v modrých... Foto: Profimedia
Leonardo DiCaprio Herec Leonardo DiCaprio (vpravo v modrých šortkách) na palube luxusnej jachty. Neznáma kráska, ktorá sa na jachte tiež nachádzala, je pravdepodobne indická model Neelam Gill.

O pár dní neskôr sa objavili v médiách aj zábery z luxusnej jachty, na ktorej sa DiCaprio vybral spoločne s partiou kamarátov navštíviť Sardíniu. Okrem skupiny mužov, jeho rovesníkov či starších, sa na luxusnom plavidle podarilo zachytiť aj štíhlu krásku v ostroružových bikinách.

Salma Hayek Čítajte viac Konečne, toto je skutočný triumf, plesali fanúšikovia pri krásnej Salme Hayek. V jej tieni zostali mnohé, ale ruská kráska...

Totožnosť krásky nebola potvrdená, no možno by sa znovu mohlo jednať o spomenutú Gillovú – modelku, ktorá sa narodila v Británii, no v žilách jej koluje indická krv po rodičoch. Nápovedou v tomto prípade by mohla byť sociálna sieť. Na vlastnom profile Gillovej, ktorí sleduje zhruba 283-tisíc sledovateľov, má totiž záber vo veľmi podobnom modeli bikín – miniatúrnych prúžkoch látky, ktoré zakrývajú len to najnutnejšie.

Samozrejme, je tu ešte aj možnosť, že štíhla tmavovláska na jachte je niekto iný. Podobnosť s Gillovou je však celkom zjavná. Kráska zverejnila na svojom Instagrame aj niekoľko záberov z festivalu v Cannes, pričom je jasné, že medzi hanblivky nepatrí. Okrem momentiek v spomenutých odvážnych bikinách má na svojom profile napríklad aj záber z hotelovej postele, kde pózovala nahá či momentku z uvedenia kolekcie Mugler, kde v priehľadnom overale sedí rozkročená na schodoch.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Cannes #modelka #Leonardo DiCaprio #Neelam Gill

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...