Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Hanychová priznala alkohol za volantom! V aute sa stíha aj nalíčiť či oholiť si nohy!
Zdielať na

Hanychová priznala alkohol za volantom! V aute sa stíha aj nalíčiť či oholiť si nohy!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Agáta sadla za volant pod vplyvom, keď čakala Rozárku

Opäť sa potvrdilo, že u Agáty Hanychovej (38) sa nikdy nevie, či a kedy hovorí pravdu. Týka sa to aj kauzy jej údajného požitia alkoholu pred jazdou. Po ceste domov sa dopustila dopravného priestupku a policajti jej pri kontrole dali fúkať s pozitívnym výsledkom. Zatiaľ čo najprv tvrdila, že za to mohol chybný merač a ona žiadny alkohol nepožila, čo mala neskôr potvrdiť krvná skúška, teraz vyšlo najavo, že sa vtedy k požitiu alkoholu priznala.

​Niekedy sa môže zdať, či si Agáta Hanychová z ľudí tak trochu nestrieľa, keď postupne podáva rôzne verzie toho istého príbehu. Vždy chce zo všetkého vyjsť, pochopiteľne, v čo najlepšom svetle a ostatní jej len krivdia, ak tvrdia niečo iné. Aj oteckovia jej dcér už s ňou radšej komunikujú prostredníctvom právnikov na súde. O jej nezodpovednosti ale čosi hovorí aj kauza s jej údajným požitím alkoholu pred jazdou z 28. augusta 2022, keď už bola dokonca tehotná. V policajnom spise stojí, že nafúkala 0,81 promile, ona to ale popierala.

Aktuálne sa v  rozhovore na youtubovom kanále Ten Smlsal Agáta konečne priznala ako to vtedy bolo. Za požitie alkoholu pred jazdou mala prísť na pol roka o vodičák. "Pretože by sme sa museli súdiť s políciou, tak som akože priznala vinu, aby mi ho vrátili skôr. Po dvoch alebo po troch mesiacoch som ho mala," uviedla Hanychová, ktorá pred časom nepripúšťala nič také. V rozhovore sa ale priznala aj k iným priestupkom, ktorých sa dopúšťa za volantom. Najskôr sa však pochválila, že je "fakt dobrá vodička".

"S mojou matkou sa ľudia boja, tá fakt šoféruje príšerne, ale so mnou sa neboja. Ja jazdím občas trochu rýchlo. Najviac pokút mám ale za telefonovanie v aute," zverila sa Agáta s tým, že niekedy jej pokutu policajti odpustia, inokedy zaplatí aj maximum sadzby, závisí od ich sympatií k nej. Priznala, že za volantom bežne "vyvádza" skutočne len ťažko pochopiteľné kúsky. "Normálne sa v aute líčim celú dobu. Odtiaľto do Dejvic mám celý mejkap. Ja som si aj holila nohy v aute. Rôzne veci. Preto mám automat. Raz, keď som si lepila riasy, tak som si ich nalepila na červenej. V mojom aute sú všade na palubke šminky", priznala priam s hrdosťou. Nuž, Agáta sa možno cíti ako hrdinka, no fakt je, že asi len málokomu môže byť jej konanie sympatické.

Pre ženu

Najčítanejšie