Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hviezdna herečka šokovala úprimnosťou! O panenstvo prišla ako 35-ročná!
Zdielať na

Hviezdna herečka šokovala úprimnosťou! O panenstvo prišla ako 35-ročná!

Zdroj: Instagram/RW

Niektoré hviezdy o sebe neprezradia nič, iné aj to, čo by nemuseli... Vo svojich memoároch Rebel Rising hviezdna herečka Rebel Wilson (44) odhaľuje aj veľmi intímne záležitosti, ako napríklad to, kedy prišla o panenstvo. Vraj dúfa, že zdieľanie jej osobného príbehu pošle "pozitívnu správu" ostatným s podobným príbehom. Zároveň chce pripomenúť tínedžerkám, že nie je povinnosť mať prvý pohlavný styk do dvadsiatky. Wilson verí, že keby bola o 20 rokov mladšia, jej skúsenosti a skúmanie sexuality by boli "veľmi odlišné".

​O svojej sexualite píše herečka Rebel Wilson otvorene a iste prekvapila najmä informáciou, že o panenstvo prišla nebvykle neskoro, až vo veku 35 rokov. "Ľudia môžu počkať, kým budú pripravení, alebo počkať, kým budú trochu zrelší," uvádza na margo toho Wilson. "A myslím si, že by to mohla byť pozitívna správa. Očividne nemusíte čakať do tridsiatky ako ja, ale ako mladý človek by ste nemali cítiť tlak," odkazuje slávna herečka. Spomína, ako sa v tínedžerskom veku tejto téme vyhýbala, ako sa len dalo, pretože sa cítila byť "zahanbená".

"Za normálnych okolností by som jednoducho opustila miestnosť, keď o tom prebiehal rozhovor," pokračuje s tým, že sa jej ťažko počúvalo, ako niektorí hovorili, že "v 24 rokoch je už neskoro". Povedala si: "Och môj bože, moje číslo je 35. Čo do pekla? Budem vyzerať ako najväčší lúzer". Len aby sa vyhla otázkam, svojho času nedbala aj trošku klamať: "Ach, áno, urobila som to len preto, aby som to mala za sebou, keď som mala 23 rokov." 

Najväčší úspech mala Rebel ešte kým bola obézna, pred pár rokmi radikálne schudla:

Odvtedy to ale rozbehla aj smerom k preskúmavaniu svojej orientácie. "Vedela som, že ma priťahujú muži, a že to bola normálna vec," spomínala. Až keď po rokoch stretávania sa so ženami k nim začala cítiť niečo viac, dospela k terajšiemu poznaniu. "A tak, keď som sa po otcovej smrti začala asi viac otvárať a uvedomovať si to, keď som manželstvo vnímala ako hroznú vec a stratu času, začala som sa tomu otvárať," zverila sa. Zasnúbila sa s dizajnérkou Ramonou Agrumou a svoje prvé dieťa, Royce Lillian, privítala na svet v novembri 2022 prostredníctvom náhradnej matky. Ramonina rodina však ich vzťah doposiaľ neprijíma.

Rebel nadšene propaguje svoju knihu plnú pikantných informácií aj o jej hereckých kolegoch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Pre ženu

Najčítanejšie