Zhodil nohavice a keď uvidíte, čo ukázal, pochopíte... za pár hodín ovládol sociálne siete, hovorí o ňom celý internet

Stačilo mu len pár hodín, aby absolútne ovládol internet a sociálne siete. Hercovi Jeremymu Allenovi Whiteovi sa to podarilo novými, poriadne príťažlivými zábermi a videom pre vychýrenú značku spodnej bielizne.

05.01.2024 07:33
debata (2)
zväčšiť Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej... Foto: Profimedia/Mert Alas/Calvin Klein/MEGA
Jeremy Allen White Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej reklamnej kampani na spodnú bielizeň značky Calvin Klein. Jeho zábery ovládli internet aj sociálne siete.

Americký herec, ktorého našinec môže poznať napríklad z oceňovaného seriálu Medveď (White má za výkon v ňom aj Zlatý glóbus), sa stal novou tvárou značky Calvin Klein. Prvé reklamné zábery, ale aj bezmála 40-sekundové video, ktoré zachytáva herca na streche jedného z newyorských domov len v spodnej bielizni, ovládli vo štvrtok večer sociálne siete a módne portály.

LA Premiere of "The Iron Claw" Čítajte viac Stará dobrá kulturistika a 15 kíl svalov za pár mesiacov: Efron opäť šokuje fyzickou premenou, je z neho wrestler

O Allenovi Whiteovi sa síce vedelo, že je fanúšikom športu a že patrí medzi fyzicky veľmi zdatné a príťažlivé postavy Hollywoodu. Nová kampaň však jeho fyzickú príťažlivosť zvýraznila priam do tých najmenších detailov.

Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej...
Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej...
+9Herec Jeremy Allen White ako nová tvár v...

Biele boxerky, klasika s logom značky dostávajú rovnaký priestor ako hercova svalnatá a vyrysovaná postava. Bol to však aj zámer amerického výrobcu. Ako totiž informoval, novú kolekciu sa snažil prezentovať s poukázaním na "„moderné inovácie a zmyselnosť vo svojej najčistejšej forme“.

zväčšiť Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej... Foto: Profimedia/Mert Alas/Calvin Klein/MEGA
Jeremy Allen White Herec Jeremy Allen White sa objavil v novej reklamnej kampani na spodnú bielizeň značky Calvin Klein. Jeho zábery ovládli internet aj sociálne siete.

Jeremy Allen White sa len nedávno objavil vo filme Iron Claw (Železný pazúr), v ktorom stvárnil jedného z bratov – profesionálnych zápasníkov po boku Zaca Efrona. Obaja herci priznali, že pre úlohy vo filme zintenzívnili svoj tréning na maximum a nabrali niekoľko kilogramov svalovej hmoty. Allen White to nepochybne zúročil aj v reklame, ktorá vzdáva poctu zvádzajúcej a priam omamujúcej maskulinite, ale tiež klasickej bielizni a mestu New Yorku.

Autorom záberov aj reklamy je módny fotograf Mert Alas, ktorý má na konte renomované spolupráce aj reklamnú tvorbu – či už ako sólový autor, alebo v minulosti v tandeme s kolegom Marcusom Piggotom.

Herečka Eva Mendes a herec a model Jamie Dornan...
Jedna z najslávnejších reklám na spodnú...
+22Dizajnér Calvin Klein osobne - na zábere z roku...

Nová kampaň Calvin Klein s Allenom Whiteom (mimochodom, aj tento rok nominovaným na Zlatý glóbus za druhú sériu Medveďa) od svojho zverejnenia okamžite ovládla sociálne siete a priniesla množstvo vyhľadávania, zdieľania či tvorbu komentárov a memečiek. Z hercovho mena a názvu značky sa za pár hodín stal najtrendovejší výraz vo vyhľadávaní na viacerých platformách a na Whitea dokonca reagovali aj niektorí slávni kolegovia.

Výber z humorných reakcií na internete

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #sociálne siete #ošiaľ #spodná bielizeň #Calvin Klein #Jeremy Allen White

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...