Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
S rakovinou bojujúca Anička sa vyjadrila otvorene k divokému vzťahu jej rodičov Patrasovej a Slováčka!
Zdielať na

S rakovinou bojujúca Anička sa vyjadrila otvorene k divokému vzťahu jej rodičov Patrasovej a Slováčka!

Zdroj: youtube/screenshot

Rodina českého hudobníka Felixa Slováčka (80) a Dagmar Patrasovej (67) prežíva veľmi náročné obdobie. Ich jedinej dcére, len 28-ročnej Aničke Slováčkovej, sa totiž vrátila rakovina, ktorá teraz napadla pľúca. Každý však túto situáciu prežíva inak. Zatiaľ čo sa Dagmar takmer stiahla z verejného života, jej manžel sa v spoločnosti cíti najlepšie. Obletuje okolo pekných žien, poskytuje rozhovory a neraz si pritom do manželky kopne, na čo sa ona veľmi hnevá. Pevne však pri ňom stojí ako dcéra Anička, tak aj syn Felix.

​Hoci sa Dagmar Patrasová posledné roky takmer neobjavuje v spoločnosti svojho manžela Felixa Slováčka, predsa len viacerých prekvapilo, keď sa neukázala ani na premiére dokumentárneho filmu o jeho živote, s názvom Krásné je žít!. "Manželka má svoj vlastný svet," sucho skonštatoval Felix pre eXtra.cz. Nechýbali však ich deti, Anička Slováčková a Felix Slováček mladší. Obaja s otcom už roky účinkujú na koncertoch, a aj tento rok toho majú v pláne nemálo. Nečudo, že aj preto majú k otcovi blízko, najmä Anička.

Nie vždy si však našli na seba čas v takej miere, ako by chceli, práve počas nakrúcania tohto dokumentu bol Felix zaneprázdnený natoľko, že sa Aničke nemohol venovať tak ako inokedy. Napriek tomu ho dcéra zbožňuje a odpustila mu zrejme aj sedem rokov trvajúcu neveru, ktorá veľmi zlomila jej mamu. "Je to výborný otec, nikdy by som ho za iného nevymenila," vyznala sa táto sympatická speváčka a herečka v relácii Showtime. "Stalo sa toho veľa v našich životoch, ale to je prosto život, ku mne ako k dcére sa vždy choval s absolútnou láskou. Mám k nemu absolútnu dôveru, veľmi ho milujem," pokračovala s jej pozitívnym vyjadrením na konto otca, a tak sa vraj správa aj k bratovi.

Vzťah jej rodičov však ideálny nie je a Anička to dobre vie. "Ja som niekoľkokrát rodičom hovorila, či sa na to nechcú vykašľať, že by nám bolo pravdepodobne lepšie, ale oni sú hrozní tvrdohlavci a obaja sa milujú, aj keď na seba strašne nadávajú, tak sú to najlepší priatelia, ktorí bez seba nedokážu fungovať. Čo je strašne zaujímavý toxický vzťah, ktorý ja určite nechcem," skonštatovala Anička, pre ktorú to je skutočne drsná škola života. Ako ale priznala, ovplyvnilo ju to. "Či na zdraví, ťažko povedať, na psychike určite," netajila sa tým, pričom sama dobre vie, ako psychika ovplyvňuje zdravie. Kiežby sa aspoň teraz jej rodičia dokázali správať dôstojne, no zdá sa, že im to nejde.

Zdá sa, že Anička prináša do života pohodu aj jej priateľ:

Pre ženu

Najčítanejšie