Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aký otec, taký syn. Chcete provokovať? Hlúposť, oboril sa Kozák junior na novinára a odišiel spred kamery

Ak sa jeho otcovi nepáčila novinárska otázka, zástupcovi médií to vedel poriadne vytmaviť. Zdá sa, že jablko nepadlo ďaleko od stromu.

20.04.2024 10:13
Ján Kozák mladší Foto: ,
Ján Kozák mladší trénoval aj Slovan Bratislava.
debata (14)

Kouč FC Košice Ján Kozák mladší, syn trénerskej legendy Jána Kozáka, bol pred včerajším zápasom na pôde Trenčína v náročnej pozícii.

Košičania prehrali v skupine o udržanie sa v Niké lige tri z posledných štyroch zápasov a klesli na predposledné miesto v tabuľke, ktoré znamená účasť v baráži.

V nervóznom duchu sa niesol aj predzápasový rozhovor, ktorý Kozák junior absolvoval s novinárom z televízie Nova Sport.

„Napriek tomu, že v uplynulých týždňoch sa hra mužstva zlepšila, výsledky zatiaľ neprichádzajú. Aká je nálada v klube? Stojí za vami vedenie? Dostali ste nejaké ultimátum?“ pýtal sa košického trénera novinár.

dres1 Čítajte viac Odfláknutý dizajn, nulová kreativita. Fanúšikovia kritizujú nové dresy Slovákov, viacerí predviedli primitívnu reakciu

„Poďme ďalej, ďalšia otázka,“ stroho reagoval Kozák ml.

Novinár sa však nenechal odbiť a pokračoval: „Ale otázka bola oprávnená, klesli ste na barážovú priečku…“.

„Myslíte? Hlúposť. Ak chcete takto provokovať, ani nemusíme pokračovať,“ prekvapil tréner Košíc, rozhovor rázne ukončil a odišiel spred kamery.

Predčasne ukončený rozhovor si môžete pozrieť na tomto linku .

VIDEO: Majstrovské oslavy futbalistov Slovana Bratislava

Video

Ako sa neskôr ukázalo, možno aj štipľavá otázka od novinára prispela k tomu, že Kozák junior vyburcoval mužstvo k želanému výkonu.

Hoci Trenčín v poslednej minúte riadneho hracieho času vyrovnal na 1:1, posledné slovo mali hostia. Košickú výhru 2:1 zabezpečil gólom v ôsmej minúte nadstaveného času obranca Lukáš Fabiš.

Lukáš Fabiš Čítajte viac Košice udreli v ôsmej minúte nastaveného času. Získali dôležité tri body

"Hrali sme obetavo, organizovane a tentokrát sme mali v závere aj trošku šťastia, ktoré potrebujete vo futbale i v živote. Aj predtým sme mali kvalitné zápasy, len sme ich nezvládli. Sme nováčik a sme pod tlakom.

Hráči bojujú za Košice a každý zápas je pre nás ťažký, ale vidieť, že chlapci chcú klub zachrániť. Takto musíme pokračovať a verím, že Košice zachránime v lige,” vravel Kozák junior po zápase.

Košičania priebežne poskočili v tabuľke na 10. miesto, ale opäť sa pred nich môžu dostať Michalovce, ktoré dnes hrajú doma so Skalicou.

Načítavajú sa športové výsledky...
14 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #futbal #Ján Kozák #FC Košice