Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody nákladného auta pri obci Lacková

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody nákladného auta pri obci Lacková
Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody nákladného auta pri obci Lacková (Zdroj: TASR/KR PZ v Prešove)

STARÁ ĽUBOVŇA - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody nákladného auta, ku ktorej došlo minulý týždeň v stredu (31. 5.) v okrese Stará Ľubovňa okolo 15.20 h. Informoval o tom krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik s tým, že prípad vyšetrujú policajti z dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni.

Džobanik uviedol, že nákladné vozidlo spolu s prívesom prevážalo zelené kontajnery naplnené železným odpadom. Pri obci Lacková v smere od obce Hniezdne mu z vedľajšej cesty od Lackovej vyšlo doposiaľ nestotožnené vozidlo.

Išlo o traktor JCB žltej farby, ktoré viedol neznámy vodič

"Pri zaradení malo prejsť ľavými kolesami za stredovú čiaru, pričom vodič nákladného auta strhol volant doprava ku krajnici, aby zabránil zrážke. S prívesom však zišiel mimo vozovku, príves sa rozkolísal a prevrátil. Z prívesu odpadol kontajner s nákladom a zničil zvodidlá," priblížil hovorca. Nestotožnené vozidlo následne odišlo z miesta preč na obec Hniezdne. Počas dopravnej nehody nedošlo k zraneniu osôb. Dychová skúška u vodiča vozidla nákladného auta bola s negatívnym výsledkom. Celkové škody boli vyčíslené na 2500 eur.

"Polícia žiada vodičov, ktorí v tom čase prechádzali daným úsekom a boli svedkami tejto dopravnej nehody, aby informácie k neznámemu vozidlu, priebehu nehody alebo akékoľvek iné informácie k tejto dopravnej nehode oznámili na príslušnom Okresnom dopravnom inšpektoráte, prípadne na čísle 158 alebo aj oficiálnom profile Policajného zboru na sociálnej sieti," dodal Džobanik.

Viac o téme: NehodaObecPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu