Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Krampol leží v nemocnici, reči o predávkovaní liekmi neutíchajú. Má poškodené obličky!
Zdielať na

Krampol leží v nemocnici, reči o predávkovaní liekmi neutíchajú. Má poškodené obličky!

Archívna reportáž

Na pobyt v nemocnici si už herec Jiří Krampol (85) snáď aj zvykol. Poslednú dobu tam je už pomaly častejšie ako doma. Nie je však z toho nadšený, chýbajú mu kamaráti a spoločnosť. Vo svojom pokročilom veku sa vraj dokonca aj zamiloval. To je však kameň úrazu, údajne práve kvôli sklamaniu, že milovaná žena neprijala jeho pozvanie, sa teraz ocitol v nemocnici. Dal si tabletky na upokojenie a zdá sa, že to prehnal, upadol do bezvedomia a ledva ho prebrali k životu. Zrejme si aj poškodil obličky.

​Český Belmondo, herec Jiří Krampol, má svoju hlavu a na rady lekárov či kamarátov vždy nedá. Nešetrí sa a namiesto oddychu doma na gauči behá do spoločnosti, kde sa pred časom zahľadel do atraktívnej produkčnej Jany, mladšej o štyridsať rokov. "Jirka je po jej boku nesmierne šťastný. Jej spoločnosť mu robí neskutočne dobre, žiari vedľa nej ako slniečko. Ale bohužiaľ všetko vidí ružovými okuliarmi," uviedol jeho kamarát nedávno v Showtime. Mnohí si myslia, že je to zlatokopka, no Krampol na reči nedbá a dokonca na jeho najlepšiu kamarátku, herečku Uršulu Klukovú, nakričal do telefónu, keď mu dohovárala.

Jirka minulý týždeň veľmi sklamalo, keď jeho láska odmietla pozvanie k nemu domov a na upokojenie si dal zrejme až priveľa liekov. Podarilo sa ho prebrať k životu vďaka susedovi, ktorý na neho občas dohliada. Záchrankou ho previezli do nemocnice na ARO, neskôr prešiel na metabolické oddelenie JIS. Má problém so zavodňovaním. Už v roku 2019 mu museli v nemocnici kvôli zlej činnosti obličiek odčerpať 9 litrov vody, vlani na jeseň až 11 litrov. Na odvodňovanie bral aj lieky. "Museli zo mňa zas vypumpovať vodu," hlásil Jiří Blesku z nemocničného lôžka.

Krampol je veľmi úprimný a na nič sa nehrá:

K zavodňovaniu tela dochádza pri zlyhávaní obličiek, ktoré z tela vylučujú odpadné látky. Tie sa potom hromadia v organizme a následkom toho dochádza k poruche rovnováhy jeho vnútorného prostredia. U seniorov sú ešte citlivejšie, a ak ich mal už predtým poškodené, po predávkovaní sa liekmi môže byť situácia o to vážnejšia. Snáď sa z toho nešťastne zamilovaný herec dostane a nechá si už aspoň trochu poradiť.

Pre ženu

Najčítanejšie