To už mohla prísť rovno nahá, kritizujú herečku Stewartovú za premiérový look. Realita? 'Dole bez' je nový trend, podľahli mu aj tieto hviezdy

Má osobitý štýl a nebojí sa s ním experimentovať. Pri najnovšej podobe si však herečka Kristen Stewart vyslúžila aj početné kritické ohlasy.

07.03.2024 00:00
Kristen Stewart Foto: ,
Kristen Stewart sa na premiére objavila v kreácii, ktorá si vyslúžila kritiku na sociálnych sieťach.

Niekdajšia hviezda hitu Twilight má nový film Love Lies Bleeding, ktorý uviedla vo svetovej premiére na festivale v Berlíne pred pár týždňami. Americkej premiéry sa však dráma dočkala tiež a 33-ročná herečka zasa patričnej pozornosti. Musela s ňou však počítať, keďže si obliekla kreáciu z dielne Better – čierne body, ktoré viac ako odev na večernú premiéru pripomínali kabaretné body. Priehľadné čierne pančuchy a čierne lodičky tento dojem ešte umocnili, no tmavovláska sa zjavne cítila takto veľmi dobre a sebavedomo. A užívala si cvakanie bleskov a zvuk spúští.

Kristen Stewart sa na premiére objavila v...
Herečka Sydney Sweeney pred parížskou...
+11Topmodelka Cindy Bruna pred prehliadkou Mugler...

„To už mohla prísť nahá,“ znel najčastejší komentár pod fotografiami na sociálnych sieťach od skupiny tých, ktorých Stewartovej stylingová voľba nenadchla. Faktom však je, že hviezda len siahla po trende, ktorý sa objavuje na červených kobercoch čoraz viac – zdá sa, že rok 2024 bude rokom sexuálnej slobody a provokácie.

France Fashion Yves Saint Laurent 24/25 Photo Call Čítajte viac Armáda slávnych krások ovládla šou v Paríži. Absolútny magnet Olivia Wilde v priehľadnom tope. Áno, bolo vidieť všetko...

Trend ultrakratučkých šortiek, ktoré často pripomínajú dámske nohavičky, si už vyskúšalo niekoľko herečiek. Napríklad na nedávnom týždni módy v Paríži aj hviezda Madame Web – herečka Sydney Sweeney, keď dorazila na prehliadku Miu Miu. Rovnako odvážne boli aj hviezdy na šou Mugler.

Herečka Sydney Sweeney pred parížskou... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
France Fashion Miu Miu 24/25 Arrivals Herečka Sydney Sweeney pred parížskou prehliadkou Miu Miu v "nohavičkovom" looku.

Pár dní dozadu sa uskutočnila aj módna šou Saint Laurent, na ktorej sa pre zmenu dámy odhaľovali od pása nahor. Hollywoodska superstar Olivia Wilde sa predviedla v priehľadnom tope, pod ktorým bolo jasne vidieť poprsie. A nebola jediná slávna dáma, ktorá si na to trúfla. Na móle sa potom vystriedalo niekoľko desiatok modeliek, ktoré si takýto odvážny styling (a trend pre novú sezónu) trúfli predviesť.

Pozrite si aj galériu pozvaných celebrít v Paríži či Miláne
Herečka Jennifer Connelly a jej manžel Paul...
Nemecká herečka Sandra Hüller pred prehliadkou...
+68Speváčka a herečka Kelly Rowland na módnej...
chyba

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...