Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hanychová a Prachař sa stretli na súde! Jakub to odmietol komentovať, Agáta povedala všetko!
Zdielať na

Hanychová a Prachař sa stretli na súde! Jakub to odmietol komentovať, Agáta povedala všetko!

Archívna reportáž

Prachař má rád nielen svoju dcéru, ale aj nevlastného syna Kryšpína

V utorok mala Agáta Hanychová (38) rušné dopoludnie. Na súde sa zišla so svojím exmanželom Jakubom Prachařom (40) ohľadom úpravy dohody o striedavej starostlivosti o ich dcéru Miu (5). Medzitým si prišiel po dcérku Rozárku jej otec Jaromír Soukup (55) a hneď bol oheň na streche, že mu ju odovzdávala neznáma staršia pani, zrejme opatrovateľka. Zatiaľ čo sa Agáta snaží tváriť v súvislosti s Jakubom pokojne, s Jaromírom to u nej priam vrie. Našťastie, súd teraz mala s tým na pohľad "rozumnejším" expartnerom, a tak to šlo celkom hladko.

​Je až nápadné, ako okato dáva Agáta Hanychová najavo, že s exmanželom Jakubom Prachařom majú korektné vzťahy v súvislosti so striedavou starostlivosťou o ich dcéru Miu. Pritom to nie je tak dávno, čo ho počastovala vulgárnym výrazom po tom, čo jej zakázal ukazovať ich dcéru na sociálnej sieti. Svoj hnev už ale obrátila na Jaromíra Soukupa a jej nadávky teraz smerujú k nemu. S Prachařom sa v utorok dopoludnia stretla na súde. Po dvoch hodinách za zavretými dverami pojednávanie odročili na marec. O detailoch ale odmietol herec hovoriť. "Na slová tu nie som ja," stručne oznámil, pričom zrejme narážal na Agátu.

Nemenovaný zdroj pre Expres uviedol: "Prachař chce s dcérou pochopiteľne tráviť viac času. Aktuálne majú dohovorenú striedavku tri a štyri dni s tým, že sa striedajú každý druhý týždeň. On ale stojí o striedavú starostlivosť sedem ku siedmim." V praxi to znamená, že Mia bude striedavo týždeň u otca a týždeň u mamy a Agáta s tým nemá problém. "Mia ďalej zostáva v našej striedavej starostlivosti, Jakub chcel len zmeniť dni, kedy ju má on. Na tom sme sa dohodli," tvrdí Hanychová. A hoci sa v tejto veci dohodli, súd sa mal odročiť kvôli Prachařovej požiadavke, aby Agáta ich dcéru neukazovala na sociálnych sieťach.

Súd o Miu je idylka oproti tomu, čo zažíva v boji o Rozárku:

​Ani s tým by vraj ale nemal byť z jej strany problém. "S Jakubom sme sa stretli dole pri výťahoch a šli sme spolu aj výťahom. Máme spolu veľmi korektný vzťah, pretože nám obom záleží na dobre našej dcéry, ktorá je pre nás oboch všetkým. Preto sa rešpektujeme a snažíme sa vo všetkom vyjsť ústretovo," oznámila pre eXtra.cz. O to horšie to zrejme bude mať na súde so Soukupom v spore o ich dcérku, ktorý by mal prebehnúť v marci. V minulých dňoch mala údajne Agáta podať ďalšiu sťažnosť na Soukupa na Orgán sociálno-právnej ochrany detí. On chce mať Rozárku v plnej striedavej starostlivosti, aktuálne má právo iba na 16 hodín týždenne. Svojím správaním si ale tak trochu zavaril, čo Agátu môže len tešiť. Súdy o deti rozhodne nie sú príjemná záležitosť.

Pre ženu

Najčítanejšie