Telo ako dôkaz... že vyzerá fakt božsky a chce to aj ukázať. Rita Ora na pláži bola magnet pre všetkých

Speváčka Rita Ora sa už viackrát v priebehu uplynulých dvoch rokov prezentovala svojou fyzickou formou. Tú celkom zjavne umocňuje a vylepšuje tvrdý pravidelný tréning pod vedením odborníka a pevná vôľa známej speváčky.

03.04.2023 00:00
Rita Ora Foto:
Speváčka Rita Ora predvádzala na pláži v Sydney svoje ukážkové krivky a vyšportované telo. Zároveň pózovala v bikinách návrhárky Pip Edwardsovej, ktorá jej robila aj spoločnosť a spoločne so sestrou Elenou Orou speváčku fotili na pláži.
debata

A to, čo si tvrdo vydrela, si pýta aj nejaký druh odmeny. Zdá sa, že v prípade 32-ročnej londýnskej hviezdy, ktorá má v krvi albánske korene, je tou najväčšou možnosť predviesť výsledky svojho snaženia. Nielen jej fanúšikovia dobre vedia, že to robí priam so železnou pravidelnosťou.

Taylor Hill a Čítajte viac Najprv sexi v bikinách, potom so závojom a šampanským! Americká kráska ide pod čepiec, takto sa lúčila so slobodou

Ora patrí medzi najsexi dámy na červených kobercoch a veľmi pravidelne sa oblieka do odhaľujúcich kreácií, tentoraz však svoje príťažlivé krivky predvádzala tam, kde to naozaj nemôže nikoho poburovať – na pláži.

Speváčka Rita Ora (vľavo) predvádzala na pláži...
Speváčka Rita Ora predvádzala na pláži v Sydney...
+17Speváčka Rita Ora predvádzala na pláži v Sydney...

Na pobreží Sydney zachytili hudobnú umelkyňu objektívy paparazzov v spoločnosti sestry Eleny Ory a dizajnérky Pip Edwardsovej, ktorá tvorí plavky a plážové oblečenie. Práve to zjavne hralo druhú úlohu v momentoch, keď sa Rita začala zvŕtať pred objektívom a strúhala pózu za pózou.

Zendaya Čítajte viac Že bude úchvatná, nikoho neprekvapilo. Ale to, čo predviedla Zendaya v Indii... jednoducho nádhera

Výsledok je lepšie dvakrát vidieť, ako raz o ňom čítať. Takže, nech sa páči, kliknite si do galérie. Okrem záberov z pláže, ktoré vznikli počas uplynulého víkendu, v nej nájdete aj zábery z posledného roka, ktorý sa v prípade speváčky hitu Let You Love Me niesol v znamení zvodných lookov na červenom koberci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #sexi #tréning #Rita Ora #forma #sydney

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....