Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Koniec amerického sna? Sussexovcom sa všetko rúti a Trump hrozí Harrymu deportáciou!
Zdielať na

Koniec amerického sna? Sussexovcom sa všetko rúti a Trump hrozí Harrymu deportáciou!

Archívna reportáž

Všetko nasvedčuje tomu, že princ Harry (38) sa snaží o udobrenie s kráľovskom rodinou z praktických dôvodov. Po tom, čo vyvolali spolu s manželkou Meghan (42) škandál s napadaním najvyšších členov britskej monarchie, začala ich popularita u verejnosti klesať a zdá sa, že ich neprijali medzi seba ani hollywoodske celebrity. Aktuálne sa skúma Harryho žiadosť o imigráciu a problémom je jeho priznanie sa k užívaniu drog. Opätovný kandidát na prezidenta, Donald Trump, sa mu dokonca vyhráža deportáciou.

​Na to, ako sa vyvinie situácia so žiadosťou princa Harryho o imigráciu do USA, čaká iste on a jeho manželka s veľkým napätím. Hoci od roku 2020, keď sa usadili v Kalifornii, strieľali slovne z diaľky do kráľovskej rodiny ako sa len dalo, odrazu je ticho. Harry dokonca letel za otcom hneď, keď sa od neho dozvedel, že má rakovinu a údajne mal aj záujem o prevzatie niektorých kráľovských povinností. Narazil však na brata Williama, ktorý mu v tom chce zabrániť, lebo mu už neverí. 

Správanie princa Harryho voči kráľovskej rodine spred nedávnej doby sa nepáči ani Donaldovi Trumpovi. Vyslovil sa, že odozva z kráľovského paláca na výčiny Sussexovcov bola "príliš láskavá". Tvrdí aj, že princa v USA chráni Joe Biden. "Ja by som ho nechránil. Zradil kráľovnú. To je neodpustiteľné. Keby to bolo na mne, nechal by som ho v tom samého," odkázal, pričom sa zastrájal aj jeho deportáciou. Reagoval tak po tom, čo princa predvolali na ministerstvo vnútra a musel odpovedať na otázky o užívaní drog, ako priznal v pamätiach Spare/Náhradník. A keďže je tu istá šanca, že bude Trump opäť prezidentom, Harry to môže mať v USA nahnuté.

Možno napokon doplatia na svoju prostorekosť, dokument im tiež veľa fanúšikov nezískal:

​Kráľovský expert Tom Quinn povedal pre Daily Express, že Harry "môže mať veľké problémy" na súde za jeho priznanie sa k drogám, čo môže mať "vplyv na jeho postavenie v Spojených štátoch". Pripomenul, že "princ, ako člen kráľovskej rodiny, je zvyknutý žiť vo svete, kde na neho neplatia bežné pravidlá". Meghan zúri, že ich neprijal Hollywood, najala si zlepšenie imidžu známu agentúru so zameraním na filmový a zábavný priemysel. Zatiaľ sa to ale neodzrkadlilo na výsledkoch, ba vraj po Spotify už aj Netflix uvažuje o ukončení lukratívnej zmluvy s nimi.

Najčítanejšie