Šokujúca nehoda v Maďarsku. Nepozornosť na diaľnici

Jedna z najšokujúcejších nehôd na maďarskej diaľnici za posledné roky. Tak nazvali Maďari zrážku vozidiel zo 16. októbra v blízkosti Slovenska pri meste Mosonmagyaróvár na diaľnici M1.

22.10.2021 20:00
debata (5)
VIDEO: Pozrite si, ako vodič vpálil v plnej rýchlosti do stojacich vozidiel.

Nehodu na 142 kilometri najdôležitejšej maďarskej diaľnici M1 z Budapešti do Viedne a Bratislavy uzavrela v sobotu 16. októbra nehoda nepozorného „pretekára“. Kolíznu situáciu zachytila kamera spoločnosti Magyar Közút.

Dopravná nehoda sa stala na úseku, kde sa spomaľovala doprava a vodiči informovali o spomalení výstražnými svetlami. Ako vidieť na zázname, ku kolóne sa približovalo biele SUV, ktoré malo zapnuté výstražné svetlá. Za ním sa rútilo červené kombi s rumunskými poznávacími značkami, ktoré vôbec nebrzdilo.

zbesilá jazda, polícia SR Čítajte viac Video: Divokú jazdu policajti ukončili výstrelmi na kolesá

Biele SUV duchaprítomne zareagovalo, ale stojace vozidla nemali šancu vyhnúť sa zrážke. Kombi do nich vpálilo takou silou, že sa jedno auto prevrátilo na strechu a poškodili sa aj ďalšie dve vozidlá. Nehoda zablokovala diaľnicu a vodiči pomáhali zraneným dostať sa z vozidiel. Spolujazdec z prevráteného vozidla utrpel ťažké zranenia.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Maďarsko #nehoda #diaľnica M1
Články podľa značiek