Ronaldo prezradil, čo ho v arabskom svete prekvapilo: To bolo veľmi divné!

Napriek tomu, že hviezdny futbalista Cristiano Ronaldo (38) svoju premiérovú sezónu v Saudskej Arábii zakončil bez trofeje, v Al-Nassr ...

Napriek tomu, že hviezdny futbalista Cristiano Ronaldo (38) svoju premiérovú sezónu v Saudskej Arábii zakončil bez trofeje, v Al-Nassr je spokojný a v klube z Rijádu bude pokračovať.

Fotogaléria

Podľa tridsaťosemročného útočníka sa tamojšia liga môže zaradiť medzi päť najlepších súťaží na svete, ak sa v niektorých veciach zlepší. Portugalský reprezentant by uvítal aj ďalšie veľké mená.

Ronaldo v januári do Saudskej Arábie prišiel po konci angažmánu v Manchestri United a podpísal lukratívnu zmluvu do roku 2025 údajne s ročným príjmom 200 miliónov eur. V novom pôsobisku odohral 16 zápasov a strelil 14 gólov. Al-Nassr ale v lige skončil druhý za Al-Ittihád a v domácom pohári vypadol v semifinále.

"Som tu spokojný. Chcem a budem tu pokračovať. Môj názor je taký, že keď sa bude pokračovať v začatej práci, tak sa v nasledujúcich piatich rokoch saudskoarabská liga môže stať jednou z piatich najlepších na svete," povedal Ronaldo v televíznom rozhovore.

K súťaži však má aj isté výhrady. "Liga je veľmi dobrá, ale má potenciál byť ešte lepšia. Sú tu výborné tímy aj arabskí hráči. Ale musí sa trochu zlepšiť infraštruktúra. Aj rozhodcovia a videorozhodcovia by mali byť o niečo rýchlejší," upozornil päťnásobný víťaz Zlatej lopty.

Britský rozhodca Anthony Taylor.
Drsná dohra finále Európskej ligy: Fanúšikovia napadli rozhodcu s rodinou! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});