Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kedysi Rodrigo, dnes Jessica odhodila vrch plaviek a ukázala silikóny v plnej paráde!
Zdielať na

Kedysi Rodrigo, dnes Jessica odhodila vrch plaviek a ukázala silikóny v plnej paráde!

Zdroj: Instagram/JA

Pre kedysi vcelku nenápadného brazílskeho chlapca zo zámožnej rodiny Rodriga Alvesa (39) nastal obrat, keď dal svoju tvár a telo do rúk plastických chirurgov. Razom sa dostal ako Ken do povedomia verejnosti vystupovaním v televízii aj predvádzaním sa na sociálnych sieťach. Táto premena mu však nestačila a pred tromi rokmi sa podrobil zákroku, ktorýmsa zmenil na ženskú Barbie a vystupuje pod novým menom Jessica Alves. Peniaze sa jej odvtedy len tak sypú a priam žiari šťastím. Cestuje po celom svete a svoje odvážne fotky zdieľa na sociálnych sieťach.

​Onedlho oslávi Jessica Alves štyridsiatku a môže bilancovať, čo vo svojom živote dosiahla. Ženou sa však stala iba pomerne nedávno, keď sa v roku 2020 podrobila patričným plastikám a získala novú identitu pod menom Jessica Alves. No rukami plastických chirurgov ešte stále dolaďuje svoju vizáž, o čom nikdy nezabudne informovať aj verejnosť. Výsledkom svojej tretej plastiky pŕs na belgickej klinike sa pochválila zdieľaním sexi fotografií na Instagrame, urobených počas jej nedávnej cesty do rodnej Brazílie, kde vlastní krásnu vilu. 

Na jednom zo záberov Jessica s pýchou predvádza svoje mega silikónové prsia v bikinách, na inom si dala dolu aj podprsenku a okamžite prišli obdivné reakcie od jej fanúšikov ako napríklad: "To je baba", "neuveriteľná žena", či "moja budúca manželka". Na ďalších fotografiách Alves ukázala svoju postavu v tvare presýpacích hodín v priliehavých modrých šatách aj striebornej kombinéze. Sexi vyzerala aj v bielej nočnej priehľadnej košieľke, keď pózovala na balkóne brazílskej vily. Na niektorých záberoch si ale neodpustila ani provokatívne pózy, vhodné skôr na OnlyFuns, ale práve tie jej prinášajú najviac zhliadnutí a tým aj peňazí. Pred časom sa pochválila, že len na svojom profile na OnlyFans zarobila už 2 milióny libier. 

Takto randí Jessica Alves ako "žena":

Myslí, že investícia vo výške 800 000 libier do viac ako 100 plastických operácií sa jej oplatila, pretože je to "investícia do môjho šťastia". V rozhovore pre Mail Online povedala: "Som na 100 % hotová s plastickou chirurgiou, môj nos je opravený, môžem dobre dýchať, vyzerám úžasne a cítim sa úžasne." Zároveň sa vyznala: "Milujem byť ženou a som na to hrdá. Keď som vyrastala, tak som si samu seba predstavovala s dlhými vlasmi a zmyselným telom. A dnes som ženou svojich snov. Je to skvelý pocit, byť spokojná so svojím vzhľadom." Zatiaľ sa jej ale nedarí nájsť životného partnera, hľadá lásku, je vraj unavená z mužov, ktorí ju „chceli len na sex“. "Naozaj chcem manžela a rodinu, ale je to naozaj ťažké, neviem, či tento druh mužov priťahuje to, ako vyzerám," nečakane uznala svoj problém. Na druhej strane robí zjavne všetko preto, aby priťahovala práve ten typ mužov, ktorí obvykle nezakladajú svoj život na dokonalom otcovstve a vernosti rodine...

Jessica rada vystavuje na obdiv svoje umelé telo: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Najčítanejšie