Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najlepší tím to má nahnuté. Vegas si vezie domov výhodu

Najlepší tím Západnej konferencie po základnej časti NHL Dallas Stars prehráva v 1. kole play off NHL s tímom Vegas Golden Knights už 0:2 na zápasy.

25.04.2024 07:26
Dallas Stars Foto:
Sklamaný útočník Dallasu Jason Robertson.
debata

V noci na štvrtok prehral aj v druhom domácom zápase série a to 1:3. Boston zvíťazil v Toronte 4:2 a vedie 2:1 na zápasy. Los Angeles vyrovnalo stav série s Edmontonom na 1:1, keď v druhom meraní síl zvíťazilo 5:4 po predĺžení.

Víťazný gól obhajcov titulu v Dallase dal Noah Hanifin, ktorý v 39. minúte zvýšil na 2:1. V závere ešte skóroval do prázdnej bránky Jack Eichel.

Iľja Čujkov Čítajte viac Keď nemôže Mohamed k hore, pôjde hora k Mohamedovi. Rusi si našli arabský koč, na ktorom sa chcú doviezť na MS

V drese Bostonu sa zaskvel Brad Marchand, zapísal si dva góly a asistenciu, keď sa postaral aj o víťazný gól na 3:2 v 52. minúte a napokon aj pečatil skóre do prázdnej bránky v poslednej minúte.

O triumfe Kings rozhodol v tretej minúte predĺženia Anže Kopitar. Slovinský veterán si pripísal aj dve asistencie. Dva góly v drese víťazov dal švédsky útočník Adrian Kempe, za domácich dvakrát rozvlnil sieť Dylan Holloway.

Play off NHL – 1. kolo:

štvrťfinále Východnej konfeencie – 2. zápasy:
Toronto – Boston 2:4
stav série: 1:2

štvrťfinále Západnej konferencie – 1. zápasy:
Dallas – Vegas 1:3
stav série: 0:2

Edmonton – Los Angeles 4:5 pp
stav série: 1:1

Dresy tímov na MS v hokeji 2024 Fotogaléria - 32 fotiek Všetky fotky
Rakúsko - domáci dres.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dallas Stars #Edmonton Oilers #Anže Kopitar #Vegas Golden Knights