Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto by mal Putin vidieť: Video simuluje jadrový útok NATO na Rusko v prípade eskalácie

Simulácia znázorňuje, ako by vyzeral jadrový útok na Rusko.
Simulácia znázorňuje, ako by vyzeral jadrový útok na Rusko. (Zdroj: X)

MOSKVA - Predstavitelia Kremľa by si mali pozrieť túto simuláciu. Video v službe krátkych správ X ukazuje, aké obrovské straty by musel Vladimir Putin očakávať v najhoršom scenári, ak by došlo k jadrovej vojne.

Vojna na Ukrajine už trvá viac ako dva roky. V súčasnosti je jej koniec v nedohľadne. Vladimir Putin nedávno v ruskej štátnej televízii uviedol, že momentálne nevidí dôvod na rokovania s Ukrajinou. Putin povedal, že by bolo smiešne, keby Rusko teraz vstúpilo do rokovaní s Ukrajinou len preto, že jej dochádza munícia. Treba predpokladať, že cieľom lídra Kremľa zostáva podrobenie Ukrajiny.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 753 (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

Okrem toho Vladimir Putin a rôzni predstavitelia Kremľa za posledných 24 mesiacov opakovane hrozili západným štátom viac-menej priamočiaro, že sa vojna na Ukrajine rozšíri. Putin sa k jeho jadrovému arzenálu nedávno vyjadril: "Zbrane sú na to, aby sa používali. Máme svoje vlastné zásady." Hoci šéf Kremľa ubezpečil, že „jadrová vojna sa zajtra nezačne“, jeho propagandistické médiá v štátnej televízii k nej opakovane vyzývajú.

To, čo sa v poburujúcich diskusných reláciách často neustále ignoruje, sú dôsledky možného útoku pre Rusko. Video, ktoré to naznačuje, je teraz možné vidieť na účte „Ukraine Front Line“ v službe krátkych správ. Ide o špekulatívny najhorší scenár. Predpovedaný je krutý koniec: Počet očakávaných úmrtí len v Rusku by bol 45 miliónov ľudí.

Viac o téme: SimuláciaRuskoJadrový útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu