Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TOPky z červeného koberca: Obscénne gestá, hlboké výstrihy a Pink s najkrajším doprovodom!

iHeartRadio Music Awards Zobraziť galériu (7)
iHeartRadio Music Awards (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Včera sa v Los Angeles konalo prestížne udeľovanie cien iHeartRadio Music Awards, ktoré na červený koberec prilákalo mnohé známe tváre. Ani tento ročník sa nezaobišiel bez niekoľkých zaujímavých momentov, o ktorých sa dnes hovorí či už pozitívne, alebo negatívne.

Podujatie iHeartRadio Music Awards patrí medzi prestížne a uznávané akcie. Potvrdzuje to aj fakt, že sa ich zúčastnili mnohé známe tváre. Medzi nimi nechýbali napríklad Pink, Taylor Swift, Kelly Clarkson či Lenny Kravitz, ktorý tento galavečer moderoval.

Galéria: iHeartRadio Music Awards

Taylor Swift
Zobraziť galériu (7)
Taylor Swift  (Zdroj: SITA)

O veľmi pekný moment sa na červenom koberci postarala Pink, ktorá prišla v spoločnosti svojich dvoch detí. Dcéra Willow (11) a syn Jameson (6) patrili spolu s ich slávnou mamou medzi najväčšie hviezdy podujatia. 

Pink
Zobraziť galériu (7)
Pink  (Zdroj: SITA)

Na červenom koberci nechýbala ani speváčka a rapperka Latto. Tá však upútala pozornosť obscénnym gestom, ktoré strhlo oveľa väčšie ohlasy, ako jej vystúpenie. Zahanbiť sa ale nedala ani počas neho, keď sa predviedla v poriadne bizarnej kreácii.

Latto
Zobraziť galériu (7)
Latto  (Zdroj: SITA)

Latto
Zobraziť galériu (7)
Latto  (Zdroj: SITA)

Jedna z cien sa ušla aj americkej speváčke Becky G. Tá sa pridala k dámam, ktoré zvolili poriadne odvážny outfit a na pódium tak prišla v čiernych šatách s poriadne hlbokým výstrihom.

Becky G
Zobraziť galériu (7)
Becky G  (Zdroj: SITA)

Rovnakým spôsobom zaujala aj country speváčka a herečka Jana Kramer. Tá na tejto slávnostnej akcii predstavila aj svojho nového partnera, futbalového trénera Allana Russela, s ktorým tvoria pár od januára tohto roka.

Allan Russell, Jana Kramer
Zobraziť galériu (7)
Allan Russell, Jana Kramer  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: PinkIHeartRadio Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu