Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tehotná Dominika zverejnila sexi fotky s bruškom! Šokujúce je, KTO stál za objektívom!
Zdielať na

Tehotná Dominika zverejnila sexi fotky s bruškom! Šokujúce je, KTO stál za objektívom!

Zdroj: Instagram/DM

Svoje tehotenstvo si známa česká influencerka Dominika Myslivcová (28) užíva naplno a s jej početnými sledovateľmi na Instagrame pravidelne zdieľa svoje fotky s bruškom aj s komentármi. Prvýkrát tehotenské bruško ukázala na fotke na Instagrame vo februári v sexi bielej čipkovanej bielizni s poznámkou "Projekt BABY". Odvtedy sa s ním chváli pravidelne, ale umelecké tehotenské fotky si urobiť až doteraz nestíhala. Konečne sú vonku, sú poriadne sexi, o to viac je prekvapením, kto je ich autorka.

​Aj keď podľa jej vlastných slov sa česká sexbomba Dominika Myslivcová necítila ešte na materstvo, po počiatočných rozpakoch z výsledku tehotenského testu sa z úlohy mamy začala veľmi radovať. Stihla už prezradiť, že čaká synčeka, pre ktorého ju baví nakupovať. Kúpila už aj kočík luxusnej značky, ale z poverčivosti ho zatiaľ odložila v byte kamarátky. Nakupovanie je jej veľká záľuba a svojimi úlovkami sa vždy rada pochváli na  Instagrame. Teraz pribudli aj kúsky pre bábätko, ktorého splodila s majetným podnikateľom Zdeňkom Chytilom, pričom sa dali dokopy iba vlani.

Výnimočne sa ukázal na spoločných fotkách:

Zatiaľ čo jej partner sa vyhýba pozornosti médií a nerád zverejňuje informácie a zábery zo svojho súkromia, Dominika je jeho opakom. Ako je už nejakú dobu medzi budúcimi mamičkami populárne, aj ona sa rozhodla vystaviť na obdiv svoje tehotenské bruško špeciálnymi fotkami. Počkala si, až jej ho bude poriadne vidieť. "No tak teda Hello 3rd trimester! To tehotenstvo sakra rýchle uteká, že už som sa aj začínala trošku báť, že ani tehotenské fotenie nestihnem... Ešte, že mám najšikovnejšiu mamku, ktorá vzala foťák, prišla do Prahy a cvakla ma/nás 2v1. A povedala by som, že se jej to dosť podarilo," oznámila novinku na Instagrame aj s prekvapením, koho si vybrala za fotografa. 

Vypočujte si Dominikin letný hit Cheers!:

Zrejme usúdila, že intímne fotenie je azda najlepšie prežívať s mamou, ktorá zjavne vie ako na to. Z výsledných záberov vybrala štyri, ktoré zverejnila na Instagrame. Na jednom sa odvážila ukázať celkom nahá, prsia si pritom prekryla rukami, na druhom ich zahalila kusom bielej splývavej látky a na ďalších záberoch ich zahalila do krátkeho bieleho bolerka s dierovaným vzorom a doplnila ho nohavicami z toho istého materiálu a vzoru. Treba uznať, že zábery sa vydarili, na druhej strane je Dominika iste "materiál", s ktorým je radosť pracovať!

Dominika absolvovala tehotenské fotenie doslova v rodinnej atmosfére:

Súvisiace články

Najčítanejšie