Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brzobohatý zmazal príspevky o Kuchařovej, dočkal sa za to drsnej reakcie!
Zdielať na

Brzobohatý zmazal príspevky o Kuchařovej, dočkal sa za to drsnej reakcie!

Archívna reportáž

Kauza v súvislosti so žiadosťou Taťány Kuchařovej (35) o anulovanie cirkevného sobáša s Ondŕejom Brzobohatým (40), zaslanom do redakcií viacerých médií, pomaly utícha. Po slovnej prestrelke medzi exmanželmi a ich fanúšikmi sa stiahli obaja hlavní aktéri do úzadia. Stále ale nie je jasné, prečo a kto mal záujem zverejniť veľmi intímne detaily z Kuchařovej žaloby. Ale ani to, prečo sa Ondro už pred zverejnením, ktorému sa vraj dalo právne zabrániť, priznal k svoje záľube v drag queen a exmanželku obvinil, že dokument poskytla ona.

​Možno sa Ondřej Brzobohatý rozhodol pre žalobu exmanželky Táni Kuchařovej s príliš horúcou hlavou. Proti sebe sa postavili dva tábory, ktoré mali opačné názory na spor exmanželov. Zdá sa, že väčšiu podporu získal Ondro, ale čím viac sa príbeh zamotával, tým viac kritiky šlo aj na jeho hlavu. Vytočilo ho, keď Tánina kamarátka prezradila, že Kuchařová finančne pomáhala Ondřejovi aj jeho sestre Role. Krátko na to oznámil na Instagrame, že podáva na exmanželku žalobu.

"Je toho na môj žalúdok vážne príliš. Už sa v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí aj na moju rodinu a celá záležitosť tým klesá pod tú najnižšiu úroveň verejného prania špinavej bielizne," začal s vysvetľovaním. Ale aj zo strany Kuchařovej sa niečo chystalo, jej právnik uviedol, že ani ona "nerezignuje na vlastnú právnu ochranu". Sama sa ale nechce vyjadrovať k ničomu. Odrazu sa stiahol aj Brzobohatý.

Rozvedení sú už vyše roka, no boj stále neskončil:

​"Mažem dva predchádzajúce príspevky. Nie však preto, aby som rušil ich význam a odkaz, ale preto, že to obsahom nie je nič príjemného a veselého. Rešpektujem všetky vaše komentáre aj názory (nezmazal som jediný z nich), ktoré ste k nim napísali. Budem dúfať, že celá záležitosť rýchlo zmizne z verejného priestoru, čomu nebolo v mojej moci zabrániť, a ďalej sa bude riešiť už len tak, ako sa od samého počiatku mala, teda za zavretými dverami súdnych siení," uviedol vysvetľujúco Brzobohatý.

Ondřej sa po zmazaní príspevkov podpory nedočkal:

To sa ale nepozdávalo mnohým jeho priaznivcom a sledovateľom na Instagrame. "Ako sorry. Ty tu rozpútaš debaty a dnes po reakciách ľudí, že ste vlastne obaja trápni, to rýchle stiahneš? Tak tu je vidieť, kto z vás dvoch je fakt mimo," komentoval niekto jeho rozhodnutie a mnohí s ním súhlasili. "Zmazali ste to len preto, že ste neunesli komentáre, a to predovšetkým pri tom poslednom príspevku. Väčšina odsúdila vaše správanie," odkázal mu iný. "Celé je to divadlo. Mohli ste sa súdiť za zatvorenými dverami od začiatku," pridal sa ďalší. "Nikto nikde žalobu nevidel ani nečítal. Všetko ste rozvíril na sociálnych sieťach a celé dni ste len vy a vaše celebrity lynčovali Kuchařovou. Takýto máte charakter? U mňa ste teda veľmi klesli," stálo v inom komentári.Isté je, že ani jednému z exmanželov neslúži kauza ku cti a ľudia to jasne vnímajú. Straty z radov fanúšikov sú na oboch stranách.

Pre ženu

Najčítanejšie