Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rytmus sa v ringu onedlho postaví proti najznámejšiemu maďarskému raperovi!
rytmus fight night challenge
Zdroj: TS
SK/CZNewsČeskoEventyHIP-HOPVideo

Rytmus sa v ringu onedlho postaví proti najznámejšiemu maďarskému raperovi!

Rytmus v ringu proti maďarskému raperovi

27. decembra spoznáme víťazov ďalšieho vydania celebritnej udalosti Fight Night Challenge a aj v jej treťom vydaní sa v ringu objaví Rytmus. Tentokrát sa však dejisko presunie do Brna, pričom súčasťou akcie budú aj známe tváre ako raperka Aless, speváčka Dominika Mirgová, uznávaný bubeník Martin Valihora, či raperi Erik Tresor a Frayer Flexking. Protivníkom Patrika “Rytmusa” Vrbovského bude maďarský spevák, raper a bývalý futbalista Attila “Curtis” Széki.

Rytmusa sme v pozícii announcera videli na akcii Fabriq MMA len nedávno, vtedy z jeho slov nebolo jasné či ostane pri moderovaní, alebo sa vráti k boxu. Legenda slovenského hip-hopu len minulý týždeň ohlásila vystúpenie v pražskej O2 Arene s Kontrafaktom a teraz prichádza s ďalšou prekvapivou správou.

Štvrtý zápas Rytmusa bude opäť medzinárodný

Rytmus si to v predchádzajúcich súbojoch rozdal s rapermi Marpom a Molochom a zápasníkom Gáborom Borárosom. Jeho štvrtý súboj bude opäť medzinárodný, keďže výsledok bude zaujímať aj fanúšikov z Maďarska. Curtis je bývalým futbalistom, ktorý hrával v prvoligovej Ujpésti.

Bývalý útočník sa neskôr zameral na rap a aktuálne sa radí medzi celebrity, ktoré maďarská verejnosť veľmi dobre pozná. Nedávno sa zúčastnil aj televíznej šou na štýl Survivor a dostal sa až do finále. Boxu sa venuje od malička. „Zápas ešte nemal, no chcel si vyskúšať ako chutí súboj s niekým, kto rovnako ako on nie je boxerom a má silné meno,“ konštatoval Attila Végh.

Tento zápas beriem ako pravidelnú verejnú výzvu a proces k nejakému finále, ktorým to celé ukončím. Iný bude v tom, že súper je ťažká váha a je aj o dosť vyšší. Bude to nová skúsenosť. Zameriavam sa na to, aby som bol dobrý po fyzickej a mentálnej stránke, lebo o ničom inom to u hobby boxera nie je,“ odpovedal Rytmus na otázky pred jeho štvrtým zápasom.

Okrem Rytmusa a Curtisa sa v ringu Fight Night Challenge v Brne predstaví aj raperka Aless, ktorá si to v pästnom súboji rozdá so speváčkou Dominikou Mirgovou. V ďalšom celebritnom dueli nastúpi proti svetovo uznávanému hudobníkovi Martinovi Valihorovi raper Erik Tressor.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame