Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Agáta a Soukup oslávili prvé výročie! Hanychovej príspevok spôsobil ošiaľ!
Zdielať na

Agáta a Soukup oslávili prvé výročie! Hanychovej príspevok spôsobil ošiaľ!

Archívna reportáž

Kedysi bola Agáta Hanychová (38) považovaná za nevypočitateľnú rebelku a milovníčku škandálikov, no odkedy sa dala dokopy s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (53), sa jej status zmenil. Ako šibnutím prútika sa z nej stala žena, ktorá dokáže reprezentovať svojho spoločensky vysoko postaveného partnera. Stala sa aj trojnásobnou matkou, moderátorkou vlastnej relácie Holčičky a budúcou pani Soukupovou, a to všetko ani nie za jeden rok.

​Na deň, keď sa začal meniť život Agáty Hanychovej, táto známa influencerka rozhodne nezabudla. Podarilo sa jej zaujať majiteľa a moderátora súkromnej televízie, kontroverzného a vtedy nezadaného Jaromíra Soukupa. Po finančnej a spoločenskej stránke to bola iná liga ako väčšina jej krátkych vzťahov, ktoré od rozchodu s Prachařom striedala priemerne každé tri mesiace. To, čo bolo hlavnou príčinou jej nezdaru v láske, nebola zrejme ani tak ona, ako jej chabý výber. Jej kritériá, aby ju muž predčil po finančnej stránke, nespĺňal ani jeden, pokým nestretla Soukupa a svoju šancu už nepustila. 

"Včera sme sa pred rokom spoznali. Dnes sme si pred rokom napísali," oznámila Agáta Hanychová na Instagrame a nechýbalo k tomu ani dojemné video s prierezom romantických záberov z ich vzťahu za prvý rok, odkedy sa medzi nimi rozhorela vášnivá láska. Dôkazom je aj ich takmer dvojmesačná rozkošná dcérka Rozárka. Iste k tomu prospelo aj leto, keď si mohol inak veľmi zaneprázdnený podnikateľ dovoliť nejakú pauzu, aby si užíval spolu s Agátou v španielskej Marbelle a predviedol jej vilu, ktorú vlastní, ako aj apartmán v New Yorku.

V tejto časti Jaromírovej relácii prišlo k osudnému strenutiu s Agátou: 

Na Agátu to iste zapôsobilo, aj preto vo videu k výročiu nemohli preto chýbať zábery z týchto výletov, rovnako ako ani z jeho luxusného apartmánu na najvyššom poschodí pražského vežiaku. Zlatým klincom Agátinho príspevku ale bolo narodenie Rozárky. Zostrih doladený romantickou pesničkou chytil za srdce mnohé Hanychovej sledovateľky a srdiečka sa len tak sypali.  "Je dobre Aguš, že si si s Jaromírom napísala. Ste parádny pár a máte spolu úžasnú, krásnu a dobrú Rozinku," odkázala jej jedna obdivovateľka. "Je to nádhera. Pozerám na to video a mám husiu kožu. Podľa mňa je Jaromír presne ten chlap, ktorého ste v živote potrebovali. Prevyšuje vás a dokáže sa postarať. Nie je to prosto žiadne béčko. A nie je nic lepšie, keď si ženská môže chlapa vážiť a vzhliadať k nemu," pridala iná so zjavne tradičným videním sveta.

Agáta si výročie pripomenula romantickým videom so spomienkou na ich prvé stretnutie: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Ste krásný pár, každý z vás je niečím originálny, na nič sa nehráte, páči sa mi na vás tá energia, máte tri krásne deti, chlapa čo vás má uprimne rád," pridala nadšený komentár ďalšia. "Nádherné, nežné, krásne spracované videjko, navzdory všetkým počiatočným hnusným hejtom, láska je mocná a stále silnejšia," opustila sa romanticky iná fanúšička Agáty. Ostáva veriť, že aj ďalšie roky budú také krásne, ako bol ten prvý.

Súvisiace články

Najčítanejšie