Rozlúčka so starým rokom v podaní 50-ročnej Gwyneth Paltrow? Plážová a bikinová! A všetci pozerali na jej dcéru...

Gény sa nezaprú. Ukázalo sa to aj na dovolenke známej herečky a podnikateľky Gwyneth Paltrowovej.

03.01.2023 00:00
Gwyneth Paltrow, Apple Martin Foto:
Herečka Gwyneth Paltrow strávila záver roka 2022 s celou rodinou na ostrove Barbados a na pláži. Po boku slávnej mamy nechýbala ani jej dcéra Apple Martin (18), ktorá akoby Gwyneth z oka vypadla.
debata

Plavovláska, ktorá sa objavila napríklad vo filmoch o Iron Manovi či filmoch Sedem a Zamilovaný Shakespeare strávila posledné dni roka 2022 v exotike. S celou rodinou odleteli na ostrov Barbados, ktorý je momentálne mimoriadne vyhľadávaným miestom pre veľké množstvo amerických celebrít. Samozrejme, kde sú celebrity, sú aj paparazzovia. Ich prítomnosti sa teda nevyhla ani família slávnej blondínky.

Dara Rolins a jej partner Pavel Nedvěd Čítajte viac Zamilovaná Rolins na horách, Verešová s krásnou dcérou, ale najväčšie prekvapenie Silvestra? Fotka od Sklenaříkovej!

Reportéri zachytili na slnečnej pláži tri generácie žien. Okrem Gwyneth sa totiž vydala za slnkom a relaxom aj jej mama – herečka Blythe Danner (79) a nechýbala ani herečkina dcéra Apple Martin (18), ktorú má z manželstva s Chrisom Martinom.

Päťdesiatročná Gwyneth Paltrow predvádzala na...
Apple Martin, osemnásťročná dcéra herečky...
+2Na rodinnej dovolenke nechýbala ani mama...

Bola to práve posledná menovaná, ktorá upútala azda najviac pozornosti. Či už sexy zjavom v dvojdielnych ružových bikinách, ale tiež výraznou podobnosťou so známou mamou. „Gény sa naozaj nezaprú. Vidieť, po kom podedila svoj pôvab,“ písali na adresu Apple Martinovej viaceré americké médiá.

zväčšiť Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 374054578 Herečka Gwyneth Paltrow (vpravo) je dcérou slávnej herečky Blythe Dannerovej. V tejto rodine sa zjavne krása má po kom dediť.

Mladučká blondínka nie je síce v centre pozornosti tak, ako iné deti slávnych hercov či hviezd hudobného alebo modelingového sveta, keď sa však pred objektívmi objaví, o to viac je magnetom.

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

Na barbadoskej dovolenke za trochu kratší koniec ťahali muži, ale nechýbali. Aj súčasný manžel Paltrowovej, scenárista a producent Brad Falchuk a aj Moses Martin, 16-ročný syn držiteľky Oscara si užili exotický záver roka spoločne s trojicou dám. Ako vysvitlo zo sociálnych médií, pred príchodom roka 2023 sa už slávna rodinka vydala na cestu domov, práve na Instagrame však Gwyneth zdieľala aj pár veľmi súkromných momentiek – pozrite si ich nižšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #bikiny #gény #Barbados #Apple Martin

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...