Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali a Peter Pann neveria na Náhody a vydávajú nový emotívny videoklip!
kali peter pann náhody
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Kali a Peter Pann neveria na Náhody a vydávajú nový emotívny videoklip!

Kali a Peter Pann vydávajú klip k songu ‚Náhody‘

Jedna z najznámejších slovenských hudobných dvojíc vydáva piaty klip k nového albumu, Kali a Peter Pann sú späť s klipom ku skladbe Náhody! O emotívny zostrih súčasného života populárneho rappera, ktorý vyšiel 3. júla 2022, sa postaral režisér Dušan Krajčovič. Vizuál obsahuje zábery z koncertov, stretnutia pri bazéne a našej pozornosti neunikol ani Osťo.

Rapper a otec dcérky Nelky na konci tohto roka oslávi už svoje 40. narodeniny a v songu Náhody rekapituluje celý svoj život. Má na sebe veľa jaziev, veľa si prežil, ale aj napriek tomu by nič nemenil. Práve vďaka skúsenostiam z minulosti sa dostal tam, kde je dnes a bez nich by tomu tak určite nebolo. Jedno z najväčších mien slovenskej hudobnej scény nás textársky opäť dojalo a veríme, že koniec svojej kariéry bude ešte dlho odkladať.

„Aj keď tie skúšky života boli ťažké a ja som nemal v rukách návody, aj tak by som sa nevrátil naspäť, pretože neverím na náhody.“ 

Populárny rapper pokračuje vo vydávaní videoklipov z nového štúdiového albumu Banán. Všetko začalo letným songom Každé Ráno so speváčkou a rapperkou Simou, na ktorý v piatok 13. mája nadviazal nahrávkou Srdce Ako Z Kameňa. Na druhej spomínanej piesni počujeme aj hlasy speváka Alana Murina a rappera Majselfa.

Novinka spred dvoch týždňov s názvom Hop Čip je ladená do rytmov rómskej hudby, čím Kali opäť rozšíril svoje portfólio žánrov. Kombinácia soulu a R&B v podobe nahrávky Stačí mi, v ktorej počujeme aj Slipa a Elpeho, bola doteraz poslednou.

Albumy a produkty od Kaliho a Petra Panna si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame