Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Útok na zastávke: VIDEO ľudia padali na zem, jedna dôchodkyňa skončila na koľajniciach! TOTO hrozí páchateľovi

Mladík (20) bezdôvodne strkal na zastávke Svinosvké mosty v Ostrave do neznámych ľudí.
Mladík (20) bezdôvodne strkal na zastávke Svinosvké mosty v Ostrave do neznámych ľudí. (Zdroj: X/Události Ostrava)

OSTRAVA – Správanie niektorých jedincov na verejnosti udivuje ešte aj v dnešnej dobe. Ľudstvo je na tom v rámci modernizácie a techniky najlepšie počas celej svojej histórie. To sa však nedá povedať o správaní a ohľaduplnosti k iným ľuďom. Dôkazom toho, že niektorí sa správajú ako zvery, je aj tento mladík.

archívne video

Muž skončil v rukách polície (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Na zastávke električiek Svinovské mosty v českej Ostrave došlo začiatkom apríla k incidentu, pri ktorom spadla dôchodkyňa na koľaje. Výrazne sa o to pričinil mladík (20), ktorý ju tam sotil, keď prechádzal okolo. Informuje o tom Policie.cz. Okrem nej vrážal aj do ostatných ľudí. Vyhnúť sa mu nedokázal ani vnuk (16) spomínanej dôchodkyne, ktorý skončil na zemi. 

Strčil do niekoľkých ľudí 

Neznámy muž strkal bezdôvodne do ľudí, ktorí prechádzali okolo neho na zastávke. Keď dôchodkyňu sotil a tá spadla na koľaje, našťastie nešla okolo žiadna električka. Neskôr strčil do dôchodcu (73), ktoré ho našťastie zastavila stena a preto nespadol na zem, aj do ďalšej ženy (53). Všetci poškodení mali skončiť len s menšími zraneniami.

Na miesto incidentu boli hneď po nahlásení vyslané policajné hliadky. Pátranie netrvalo dlho. Od výjazdu po dolapenie páchateľa ubehla necelá polhodina. Pri kontrole policajti zistili, že ide o muža (20), ktorý bol pod vplyvom alkoholu. V dychu mu namerali dva promile. Hliadke na mieste povedal, že "mal strčiť do niekoľkých ľudí, pretože mal nervy," uviedla polícia. 

"Aj napriek tomu, že útoky boli veľmi razantné, našťastie nikto z napadnutých neutrpel vážne zranenia. Žena, ktorá spadla do koľajiska, bola so zranením odovzdaná zdravotníkom, ale nemusela byť hospitalizovaná," dodali policajti. 

Hrozí mu desať rokov 

Komisár 4. oddelenia všeobecnej kriminality Ostrava spustil voči mladíkovi trestné stíhanie pre spáchanie zvlášť závažného zločinu ťažkého ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a pre prečin výtržníctva. Bol podaný podnet na vzatie do väzby, ktorý sudca odsúhlasil. V prípade odsúdenia hrozí mladému mužovi pobyt za mrežami až na desať rokov. Obvinený sa k svojmu konaniu priznal a poškodeným sa ospravedlnil. 
 

Viac o téme: ZastávkaDôchodkyňaPáchateľútočníkVyšetrovaniePolicie črSenioriOstravaStrkanieČeská republikaKrimiSvinovské mosty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu